Som jag fick kämpa…

…men till slut tvångshandlade jag lite. Men bara lite. Och jag mörkade det inte ens för han jag är gift med, då menar jag business med min osamshet. Jag provade inköpen och visade honom och frågade vad han tyckte. Vilket jag i och för sig lika gärna kunnat fråga hundarna och fått ett vettigare svar. De kan åtminstone mäta klädesplagg i hur gott de smakar. Skor till exempel smakar mumma, skinnjackor är hyfsat tuggmotstånd medan nylon inte ligger i topp på hundlistan.

Maken tyckte att det var snyggt, men han hade sagt “snyggt” om jag hade haft en kanelbulle på huvudet, fått elva tår och bytt ut brösten mot lovikavantar. För han är bara tuff när jag inte är arg, när han är tuff blir jag arg och när jag blir arg blir han spak. Och så dansar vi runt runt i ring.

Jag köpte två finfina spetströjor.

20130909_183019_resized

En benvit. Hellång ärm och förvånansvärt nog inte ett dugg sticksig.

20130909_183109_resized

Och en svart, exakt likadan, för jag kunde inte bestämma mig. Då bestämde jag mig för att skita i att bestämma mig och tog båda. De fyller varsin funktion. Den ena känns lite rockig och den andra mer shabby chic. Båda är nog lite…dragiga också?

20130909_183204_resized

Väldigt svårt att se, men nästan lite prästkrage på dem,och baksidan lite blingad med två knappar för att få ihop halsen.

Eftersom jag det är måndag, och slut med klänningsdagar, knatade jag ut i myxbyxor och collegetröja. Eller ja, mer för att jag bara inte orkade byta kläder helt enkelt, och när jag kom hem slängde jag av mig tröjan, provade den benvita spetströjan (utan BH) under och frågade då maken vad han tyckte.

– Snygg…ehh (här väger han orden på guldvåg)…men du kanske skall ha BH under?

NÄHÄ…jag som så hade planerat att gå med en heltransparant tröja och inget alls under. Då sket det sig.

Sen målade jag naglarna. Och den som säger att det är höstbrunt får stryk.

20130909_184620_resized

Det är kladdkakebrunt tack så mycket. Har absolut inget att göra med årstiden som borde förpassas någon helt annanstans.

Och nu skall jag käka middag som maken har hämtat. Inte lagat, men åtminstone hämtat och lyckats ställa fram.

Jag är, trots att jag verkligen fick krysta fram shoppingen, väldigt nöjd.

Men jag känner mig inte helt klar ännu. Det var ju inte en enda smurfmössa eller annat oseriöst. Och jag vet inte riktigt vad jag skall ha under, nu när jag blivit informerad om att jag inte kan gå omkring i bara nät.

Sist men inte minst undrar jag hur länge tröjorna får vara hela och rena med två hundar som har sjukt mycket tänder sammantaget och nästan lika mycket vässade klor.

Jag tar alltså gärna emot fler oslagbara tips, det finns alltid saker man inte har en aning om att man behöver.

Vad tyckte ni? Bra eller anus?

 

0 thoughts on “Som jag fick kämpa…

 • Du hade kunnat bättre. Men tröjorna var fina och jag gillar kladdkakenaglarna.

  Jag hämtade ut tapetprover, inga utav tapeterna kostar mindre än 600 kr/rulle. Vi har två soontobe 4 åringar som pinkar på hundar – ej genomtänkt. Men snygga.

  • Jamen jag vet ju att jag egentligen kan så mycket bättre, du har så rätt.

   Och nu garvar jag så jag grinar, gav just ett exempel på makens dumheter. Jag borde ju använt dina hundkissande barn istället. Så nej, det var väl inte så genomtänkt av dig. Kan du vaxa tapeterna på något sätt? Barnimpregnera dem?

   • Jag kanske kan ha 2m bröstpanel, det borde ju bli billigare också och falla mannen mer i smaken, för då blir det ju betydligt mindre tapetåtgång…

 • Spetströjorna är urfina! Självklart föredrar jag den i svart, eftersom 90 % av min garderob består av just svart… Jag skulle nog också vilja ha något under 😉

  Snodde en del av tipsen du fick i förra inlägget. Den där sportsdirect.com hade jag aldrig kikat på förut, men där fanns ju en hel del snygga kläder.

  Såklart naglarna är chokladbruna, det kan ju vem som helst se! Blev sjukt sugen på kladdkaka nu 😉

  • Om 90% av din garderob består av svart så kanske du skall piffa upp den lite? 😉 Men jag gillade dem riktigt mycket trots att jag inte alls hade tänkt köpa något sådant. Klurigt att matcha tänker jag?

   Tips är till för att knyckas. Jag skall kolla nu hehe.

    • Haha, det är du och Fru M. Ni är inga fan av färg. Färg som är SÅ roligt. Jag räknar inte ens svart och benvitt till färger i min garderob, men inser att en typen av tröja måste ha lite mer diskret färg för att inte bli för mycket.

  • Inte min stil heller egentligen. Men det finns nästan inget som inte går att få passande med rätt sorts jeans. Dock inbillar jag mig att de kräver lite större hylla än vad jag har.

   Jag med. Älskar kladdkakebrunt nagellack.

 • Åh, Rickard Es chokladbutik på Kungsholmen sålde praliner som såg ut precis som dina naglar, långsmala blanka, det var någon slags apelsin-nougat-jox i dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.