Men NU vet jag vad jag skall shoppa

Aka “somliga straffar *insert valfri tro här* med en gång”.

Den där lakritsen jag åt i medicinskt syfte. Det kan hända att jag kände att jag behövde lite extra medicin medan jag pratade en annan fru i telefon. En liten (stor) kola.

Eftersom jag är så himla gammal så jag lider av benskörhet, tandskörhet och känner mig bara lite allmänt skör. Eller så har jag antagit en mer pulvriserad form efter senaste veckans diet.

I vilket fall som helst så fastnade medicinkolajäveln i en tand, så det följde med en bit ur tanden.

Nu vet jag precis vad jag skall shoppa. Ett svindyrt tandläkarbesök.

Om de nu kan klämma in mig när jag ringer och gråter, och bönar och ber om att få betala ohemult mycket pengar för att bli torterad.

Det var ju för fanken inte längesedan jag var där och nös rakt i ansiktet på tandläkaren.

Har jag sagt att jag är livrädd för tandläkaren och förvandlas till tre år när jag är där. Plus att jag oftast brukar ligga och gråta under behandling.

Det känns moget.

Men om jag tar en spetströja utan något under så kanske de är snällare mot mig?

0 thoughts on “Men NU vet jag vad jag skall shoppa

 • Grattis!tror att både du&jag är resultatet av den jävla folktandvården när man gick i skolan.mig får dom locka in genom dörren,gärna bedöva i väntrummet,tala lugnande+hålla i handen,mer bedövning gärna så mycket så att hjärtat nästan stannar.slå det du!

  • Kan du ge dig på. Min gamla tandis var elak plus att han inte trodde på bedövning. Numera jämställer jag ett tandläkarbesök med dead man walking, och de får ju betalt i förskott på arv.

 • Stackare! Men snälla tandläkare ger en lugnande tablett att ta innan tortyrtiden. Sen ber man om dutt innan bedövningen, för även om det sägs att det knappt känns så anser iallafall jag att det är dumt att chansa.
  Sen att jag nio gånger av tio behöver mer bedövning under behandlingen och dessutom kräver ny dutt innan nästa spruta… det är en HELT annan sak.
  Lycka till!

 • Min tandläkare knäckte en spruta (modell skitlång nål) i gommen på mig när jag gick i barnskolan.. Hej ångest. Det blev sig aldrig likt efter det.
  Numera gråter och hyperventilerar jag .. Och det står alltid en och håller fast mig ..

  Att jag som nu i tre veckor har självmedicinerat med allt jag hittat i medicinväg och rånar grannarna på piller pratar vi inte om va? Gah!
  Dyrt och Terror .. bad – BAD – combo! 😉

  Jag lider,lider, Liiider med dig!! Rng om du behöver en hand att hålla i! 🙂

 • Tre år gammal… Hos tandläkaren… Då borde du åtminstone få ett bokmärke efteråt… En ängel… Med glitter… Eller ett klistermärke… Med Bamse… Ligger nerbäddad med 39 graders feber sedan några dagar så det är nog ungefär lika synd om oss… Bortsett från att du får ett bok- eller klistermärke! Tänker på dig och önskar dig lycka till! 🙂

 • Now we’re talking! Synd om dig men det kommer att kännas i plånboken.

  Angående tröjan så tror jag att det blir avgörande huruvida din tandläkare är manlig eller kvinnlig.

 • Ja, för det är ju sjukt kul att shoppa sig ett tandläkarbesök… 😉

  Jag ska dit nästa vecka, och drömmer redan mardrömmar om skiten. Nu ska jag “bara” på en undersökning, men det brukar ju kunna leda till fler besök.

  • Mina undersökningar leder i 10 fall av 10 till rotfyllningar, dragningar, en miljard hål. Och jag sköter verkligen mina tänder. Sen finns det de där vidriga människorna vars tänder knappt sett tandtråd ens, som aldrig någonsin haft ett hål. Sen ler de med hela sitt stomatolleende och jag vill krossa framtänderna på dem.

   • Min bror gnäller en gång om året för att det är så dyrt att gå till tandläkaren ” Dom gör ju ingenting och jag måste betala ändå” Han har haft ETT hål en gång och det var en mjölktand… Jag är lika frestad varje år att hjälpa honom till ett betydligt mer kostsamt och ingripande besök – handgripligen!!!

 • Nu är du kanske inte spruträdd, men om så är fallet, kräv “the Wand” och ingen vanlig bedövningsinjektion. Har din tandläkare inte det alternativet, ja då är noll patienter och påföljande konkurs helt följdriktigt. Och lika gott åt dem! Hoppas allt går bra för dig.

 • The Wand är en datorstyrd “bedövningspenna”; en tunn nål som bedövar huden runt tanden först och sedan pumpar in bedövningsmedel. Det känns praktiskt taget inget alls att få bedövning på det här sättet och man slipper känslan av bortdomning i läpparna. Ropen skalla, Wand till alla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.