Varför är det alltid så här?

Förr, innan den där internetflugan med alla webshoppar kom, och man gick på stan helgen före löning och kollade i affärer så hittade man alltid en triljon triljarders saker man ville ha. De mest fantastiska kreationer, oftast lagom för plånboken och alltid i exakt rätt storlek. Gick man däremot på stan med checkhäftet (ja, vi åldringar hade checkar) brinnande i fickan med planen att komma hem med halva stan så hittade man inget alls som lockade, eller så var just rätt storlek slut. Men framför allt hittade man inget lockande.

Inatt var jag uppe till och från till klockan två, för att jag hade gett mig blanka fan på att köpa något. Med alla webshoppar världen över är ju utbudet ännu större än vad det var när man knatade på stan med sina checkpolare, men jag hittade inget i alla fall.

INGENTING.

Hur är det möjligt. Och varför är det alltid så? Jag har verkligen scannat alla affärer jag brukar tycka är kul. Till och med den jäkla rehabbutiken. Utan att hitta ett skit.

Hittar man inte för att man faktiskt får, eller är det där man hittar när man inte får egentligen bara attraktivt för att man är pank?

Men jag är inte typen som ger upp. Tipsa mig. Inom rimliga gränser.

För när den här dagen är slut så skall jag sitta på mitt breda arsle och vara nöjd över minst ett inköp.

Deal?

0 thoughts on “Varför är det alltid så här?

 • http://www.addnature.se om inte något annat lockar så köp en Houdini Power Houdi, så skön att man vill bosätta sig i den. Ibland kör de dessutom kampanjer där du får med en mössa 😉 Men rent allmänt skulle jag kunna shoppa upp hela lönen där utan problem…

  • Nu känns det lite som att du har varit inne i min garderob och spanat. Jag har tre Power Houdi, en svart, en gul och en turkos/blå som maken kallar min Star Trek-hoodie. Och jag håller med, jag älskar dem. Har även de matchande svarta byxorna, OCH mössan. Under långresor är det min bästa outfit eftersom det är bekvämt, mjukt och att jag alltid fryser som en hund på flygplan. Och alla kommer från addnature 😉

   • Oh, men frågan blir då, kan man få för många?! Håller med om att de är bästa flygklädseln, våra införskaffades just i samband med långresa.

    Byxorna saknar jag, det kanske är nåt att satsa på. Om inte smidigare att gömma sig i vintertid än en onepiece.

    • Satsa helt klart på Power Houdi-byxorna. Jag har haft mina i säkert….eh….tio år, och de ihop med jackan funkar lika bra på flygplan som underställ. Och maken vägrar resa med mig om jag har OnePiece på mig. Eftersom jag har så konstiga kuddar. Jag skall visa min andra och älskade resekudde någon gång i bloggen. DEN har varit med i hela världen. 😉

 • Nyanländ och okunnig kring dina laster så slänger jag in tips om världens absolut bästa termosmugg. Contigo Autoseal West Loop… Billig over there, inte lika billig här hemma. Så beroende på vad maken din gjort så kan du köpa många fina färger. 🙂

  • Du. Han kan glömma att få se mina underkläder på ett jävligt långt tag om han inte råkar se dem om han skulle snubbla över tvätthögen.

   • Han måste ha gjort något jävligt dumt…..Herregud vilket humör frun har,jag trodde jag kunde bli förbannad,men det är ju fan som en fis i rymden om man jämför.ANDAS

    • Näerå, helt normaldumt. Men hans inlärningskurva är som en treårings. Om en treåring ritar på väggen, mamman fyar, och treåringen gråter. Fem minuter senare så ritar ungen likt förbannat på väggen igen. Ungefär så?

 • Yes box! Jag och maken kör kaffe i våra, junior har sin som vattenflaska. De är superperfekta! Fyll på, skruva fast locket och släng ner i väskan – utan oro för läckage.

  • Måste genast utreda. Det låter ju för bra för att vara sant och jag har, på riktigt, letat efter bra sådan. Betydligt mer än vad jag letat efter spetströjor i alla fall.

   • Kan säga att jag numer inte förstår hur jag överlevde precontigo. Och Junior är skapligt nöjd över att slippa blöta läxböcker etc.

    Så vad jag menar är: KÖP! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.