Jag älskar er allihop

Och särskilt de som tycker om mig så mycket att de skickar nageltips.

Läsaren Anna, som skrev att hon skulle till New York för ett tag sen, har varit där och kommit hem igen. Och ja, det är visserligen lite okay att bli lite avundsjuk och avsky henne en gnutta för att hon precis varit där och shoppat och tjänat pengar på sin shopping (man tjänar VISST pengar när allt är billigare och dollarkursen är låg). Sen var hon tvungen att påminna om NYC-resan i gårdagens inlägg igen, så man blev lite extra grön, så fast hon är snäll är hon en dummer. Jag skulle lätt kunna tänka mig en liten weekend eller fyra dit ganska snart. Har inte varit där sen maken skickade dit mig för båtdelar, och då blev det ju inte så HIMLA mycket shopping alls.

Jag fick ett mail av Anna igår. Hon hade köpt det ultimata skrapverktyget i Amerikatt. För i ärlighetens namn, hur många använder den där fåniga träpinnen för att skrapa bort lacket med? Jag gör det inte, jag skrapat med en annan nagel. De kunde lika gärna skickat med inget alls istället för träpinnen.

Screen Shot 2013-09-29 at 5.42.27 PM

Och så en bild på det praktiska verktyget.

nagelskrapa

Gissa vem som kastade sig över eBay och letade upp verktyget, det kostade hela 40 spänn + frakt.

Gissa vem som sitter och hoppas att posten går med ljusets hastighet och att de skickar just den här postsäcken med någon slags rymdskepp så det kommer redan idag.

Inte troligt.

Men jäklar vad jag längtar. Det känns liksom som att samlingen med saker man inte följer manualen med är komplett om skrapan gör jobbet.

Nu kan jag inte byta nagellack förrän skrapan kommer. Då skall jag först pussa på den, och sedan sätta mig i ett tyst och stillsamt rum och testa.

Tack Anna. Det var precis vad jag behövde.

Jag återkommer självklart med recension, eftersom naglar som höstpyssel skulle kunna vara det viktigaste som finns i världen.

Det och rövar som får plats i jeans.

0 thoughts on “Jag älskar er allihop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.