Det här med kläder är ju jätteviktigt så här års

Jag har hört från säkra källor (dvs verkligen inte SMHI) att det här kommer vara den sista sommarhelgen. Det är väldigt mångra grader varmt ute, och sol. Så den här helgen kommer jag gå iklädd min revärsklänning precis hela helgen, samt UGGs och troligen den nya bikerjackan när det börjar bli kyligare mot kvällen.

Sista helgen med gänget alltså, och gänget i det här fallet är mina bästisar sommarkläderna.

Sen kan det hända att jag har utvecklat en osund kärlek till mina australiensiska fårskinnsstövlar. Man kan undra varför jag bara har tittat på dem och funderat i så många år men inte köpt. Vilket slöseri med tid. Men jag har tagit igen det den senaste veckan, eftersom jag har dem i soffan, som tofflor, på hundpromenader – ja i princip varje vaken minut. Enda timmarna de inte sitter på fötterna är i sängen.

Man kan tycka att jag skulle behöva fler, vilket inte är helt omöjligt att jag investerar i så småningom. Jag förstår helt ärligt inte varför jag inte har förstått storheten i UGGs.

Så, den här helgen kommer jag att kännas igen på klänning, UGGs, bikerjacka och hatt. Dygnet jäkla runt. Vad som skall göras är av sekundär betydelse, jag kommer ha på mig det inomhus som utomhus.

Nästa helg är tanken att jag skall försöka acceptera årstidsbyte och switcha till jeans och mina ytterst coola cowboyboots som fortfarande står oanvända. Det betyder även att jag troligen kommer åsamka mig själv diverse skador eftersom de är ett par centimeter för stora med oerhört hög snubblingsfaktor, men det struntar jag fullständigt i.

Den dagen – den sorgen.

Nu är det klänning som gäller.

Vad skall ni göra? Och än mer viktigt, vad skall ni ha på er?

 

0 thoughts on “Det här med kläder är ju jätteviktigt så här års

 • Det är inte så att man skulle kunna få en”sneakpeak” på fruns helg outfitta?här skall liggas på rygg(haha)i en solstol,och ha så liite som möjligt på mig!btw,vad hände med foppisarna&smurf mössan?det här har ju mer å mer blivit en mode blogg,Kenza och gänget får ju snart passa sig….

  • Självklart kan man få se outfittan. Och det känns kanske inte som att Kenza bör se upp. Jag letar ju mer Spanx och revärer, det behöver inte modebloggarna eftersom de är snygga, unga och sådär läskigt perfekta 😉

   Smurfmössan kommer när det blir kallt. Kan du nöja dig med förra vinterns cupcake-mössa tills vidare? Inköpt i barnaffär. Det är alltså jag och stadens fyraåringar som har och använder den.

 • Göra?
  Idag fira maken som fyllde 50 i juli.
  (Vi var borta då)

  Imorgon kräftskiva med samma folk som idag.

  Ha mig? Har redan kapitulerat. Jeans och varmare kläder.

 • Äter varma mackor i uggs, ylletröja och halsduk.. Kan hända att det mellan där otroligt nog sitter ett par tights med vita revärer i sidorna 😉 tror jag ska fortsätta med klädstilen hela helgen och bara äta massor ,,och kanske slänga upp en tapet- så dyr att jag mår illa av att ens tänka på att ta av plasten runt den, ångest deluxe över det impulsköpet -på väggen

  • UGGs. Du har fattat grejen. Det hade inte jag. Men revärer är the shit på riktigt ju. Men jag är något avis på att du käkar varma mackor.

   Hur exakt impulsköper man tapeter?

   • Det är bara att sladda in i färgaffären med den verkliga tanken att köpa en roller. Går två meter in i affären. Ser Guds skapelse till tapet på väggen och peka och säga “åå den vill jag ha, hur mkt behöver jag till så och så stor vägg?”
    Tjejen räknar ut. Jag känner mig nöjd.
    “Den är lite special så det tar 14 dar”
    Ok, beställ ! .. Förresten ..pris på den?
    “Ja det var ju det…”, svarar färgtjejen.
    Redan där fick jag typ ångest.
    “1395kr …. Per rulle.. Du behöver 3…”

    GULP!
    Eftersom det var hemskt impulsartat så drog det med sig målning av resten av sovrummet( där jag ska ha dyringen som fond) nya lister, målning av fönster, nya gardiner.
    -“Förklara hur det blev så här”,sa sambon
    Hmm … “Jag skulle köpa en roller….”

    • Men det är ju så lätt hänt. Ungefär som att ett par vantar blir en vinterjacka. Fullt normalt, om än lite dyrt 😉

     Fast nu blev jag sjukt nyfiken på gudatapeten. I min värld är det skitsvårt att köpa tapeter. Hur ser den ut?

 • Jag ska hunsa mannen till att göra det jag själv inte orkar göra samtidigt som jag ser ooootroligt upptagen ut. Iklädd det första jag hittar i garderoben som inte skaver och påminner mig om mina sommarkilo. Hepp! Startar nu!

 • Är fortfarande barfota i sommarklänning. Något annat är inte tänkbart. Det är underbart varmt och skönt här på landet så jag slipper frysa.
  Min kropp får samma chock varje höst när jag tvingar in den i jeans och strumpor. Men det sker inte förrän i oktober. Maj-oktober råder strumpförbud.

  Idag borde jag väl ha mössa på mig, för jag har världens pulesveis, så jag är glad att jag inte träffat någon annan än mannen 😉

  • Instämmer till fullo. Strumpor går bort. Men UGGs är ju bara mysiga ändå. Men jag undviker strumpor i möjligaste mån året runt, men helt klart totalförbud medan det är sommardäckslag 😉

   Haha, du kan få låna min “bad hair day-mössa”, klockren för såna dagar. Oavsett om det beror på pulande eller bara dålig hårdag som ser ut som pulande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.