Let’s get this party started

Nu är det fredagsmyyyys. Jag tjyvstartade, med en riktigt kulinarisk märkvärdighet.

20130906-211307.jpg
Med ett litet hundhår ser jag nu när det redan är på väg ner i tarmsystemet. En bonuskalori jag inte visste om. Mums.

Kolla kolla. En hors d’oeuvre och varmrätt i ett. Med ett glas bubbel (Ramlösa) som apéritif. Han den där Lallerman kan slänga sig i väggen. Finncrisp med brieost och rökt skinka, vilken belöning. Så skönt det var att få motionera tänderna och käkmusklerna.

Om ni vill ha receptet är det bara att säga till. En mer poppig version av tacofredag.

Och så lite blandat material. Karin ville ha helgens outfitta. Den ser ut så här.

20130906-212339.jpg
L som i loser.

Vill man vara lite extra fäschon skaffar man matchande hund som hoppar (har man ingen egen kan man hyra mina), medan maken tar ett artistiskt skakigt foto.

20130906-212602.jpg

Och slutligen. Smurfmössan kommer absolut inte användas i helgen. Men för att ni skall få en försmak på hur himla trendkänslig jag är så kommer jag visa förra vinterns barnmössa. En muffins på huvudet.

Så här glad var jag när jag hade köpt den.

20130906-212836.jpg

Sen när det blev kallt tog jag på mig mössan och gick på fest.

20130906-212956.jpg

Gemene man brukar ha vissa åsikter om mina olika huvudbonader. Jag älskar dem. Och jag älskar folk som älskar dem ihop med mig lite mer.

Förvånansvärt nog älskar maken mig lika mycket både med och utan mössa.

Jag är osäker på om det är genomgående positivt. För det kan även betyda att han sällan kollar hur jag verkligen ser ut.

Det kan hända att jag lider lite av brist på självinsikt jag med.

Men bara ytterst lite.

0 thoughts on “Let’s get this party started

 • Herrejättejävlar!Strömstad goes fäschionweek…tack snälla för kvällens mattips också(masterchef nästa?)å jag förstår att alla barn under 7 är svårt avundsjuka p cupcake mössan.Tur att du har en förstående man,men va fan med dom fula glajjorna han har(dom med ögonen)&foppisarna så är du nog förlåten!btw hundhår anv jag alltsom oftast också som pålägg,går även bra till vanlig mat!1000 tack för kvällens garv!

  • Alla barnen är svårt avis. Inte bara på mössorna.

   Maken måste, precis som du säger, vara förstående. Eftersom han inte direkt gör de bästa valen. Men jag står för mina smått udda val, och han lever med dem och håller klaffen. Enda gången han har en åsikt är när jag har haremsbyxor eller baggy jeans. Väldigt konstigt med tanke på de grejor han faktiskt tycker är helt okay. Det var ju han som tipsade om smurfmössan hehe. Jag är fäschon.

   Anytime. Jag kan lägga upp en receptsamling på bloggen 😉

 • Hmm…andra bilen med Liten är klart bäst -lite lagom suddig…som man bör vara i skallen om man går utanför ytterdörren i den outfiten 😛
  Annars älskar jag dina mössor/ hattar förutom den svarta “Blå Ostron” hatten från Polisskolanfilmerna 😉 Ska nog försöka mig på att sticka en muffins till det lilla monstret i helgen.
  Ser fram emot din receptmapp:)
  Hävv ä häppy satturdäj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.