Fyra dagar going on fem

Glömde ju. När jag var på Hemköp igår för att köpa mjölk (jo, jag fortsätter med mjölk i alla fall, det smakar skit med vatten), så gick jag igenom HELA butiken för att komma till mjölken. Och då var jag nära döden-hungrig. Att först gå förbi alla färdigförpackade bullar och tänka “jamen bara idag, idag ÄR det ju okay om jag fubbar när jag har varit så duktig”, sen snacksavdelningen, ostavdelningen och alla andra avdelningar. Det finns ju ganska så nästan inga delar i en mataffär där man inte ser mat. De få ställen där det inte finns mat, tro mig, flytande tvål ser exempelvis förvillande lik ut yoghurt.

Inte hoppade jag upp i charkdiskens himmelrike och rullade in mig bland ostar och kallskuret heller. Men där var det nära.

Näerå, jag köpte min mjölk, min skvallertidning och åkte hem och gjorde en drink.

Om man känner mig på riktigt så förstår man storheten i det. För jag kan inte banta, har aldrig bantat och det existerar noll karaktär i min genuppsättning när det gäller mat.

Idag är det dag fem.

Från och med imorgon bitti till söndag kväll kommer jag se ut så här.

original

Och min mentala lista innehåller getost, oxfilé, såser, korv, calvadosbrie och mycket mycket mer. Jag. Skall. TUGGA! I dagarna två.

0 thoughts on “Fyra dagar going on fem

 • “Kan inte banta, har aldrig bantat och noll matkaraktär” ja det hade kunnat vara mina ord!
  Vet inte om jag kan fortsätta följa din blogg.. jösses.. jag får ju för mig en massa konstiga saker som “kan hon så kan jag”. Herrejösses.. hur ska detta sluta??

  • Ja, jag kör 2:5 😉

   Fast i helgen blev det bara en riktig middag och några finncrisp. Och godiset i medicinskt syfte då.

   Jag blev en aning stressad när jag inte såg ngt på vågen och trodde jag skulle få lägga ut min kesorumpa på bild om jag inte fick på mig jeansen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.