Men ojdå

Igår kom J med sambo från Borlänge. Det tog jag inte kort på.

Sen installerade vi dem i vår kalla ljuvliga lägenhet, det tog jag inte heller kort på.

Efter det gick vi och satte oss på älsklingsreston och åt den enda oxfilén i världen som man får tungorgasm av. Det tog jag inte heller kort på.

Till sist gick vi tillbaka till båten och däckade som drogade, till och med jag, utan att ens höra den norska allsången. Inga kort på det heller, av förklarliga skäl.

Jag är inte ens en semestermisantrop idag, för jag älskar att ha besök av människor som är som jag (oss). Sådana där hurtbullar som står och knackar på båten klockan åtta och säger “roa oss NU” är inte så himla kul. Inte heller människor som surar sig igenom en hel helg och man måste hålla minen. J & M chillade, sov tills de vaknade och snart är det dags att starta dagen.

För det är så här fint väder. Det tog jag kort på.

20130804_110331_resized
(Japp mattan ligger fortfarande på tork)

Idag skall vi planera tävling. Bland annat. Och jag tror jag har världens bästa idé på skojigt utförande.

Eller så har jag tänkt fel igen. Det vet man inte.

Detta var alltså ett inlägg om absolut inget alls.

Men jag sov ju inatt i alla fall, tackar som frågar.

0 thoughts on “Men ojdå

 • Jag har vallat Harry på Torp och IKEA. Han är den enda som kan få mig att ledsna. SÅ , exakt så, länge går han där och tittar och pillar och plockar innan han faktiskt tröttnar [läs blir skitnödig] och känner att han måste åka hem.

  Jag älskar att han rumpa fortfarande är så liten att han inte kan gå på vanliga toaletter utan att med skär panik i rösten skriker “min rumpa ramlar ner i hålet!” när han försöker.

  Mata, mata, mata tills ungen blir skitnödig – mitt enda vapen för att få med honom hem utan skrik och hot.

  Blekast efter semestern, trots vädret, i år också. That’s me.

  • Då är vi två. Jag har tom varit i Thailand i tre veckor och kommit hem blålila. Men det var visserligen bara ett par månader efter näsoperationen, så jag gömde mig från solen.

 • Förut vid 17.03 ganska exakt 50 sekunder efter att grannarna kommit hem efter en heldag på vift, trötta, slitna och världens ovänner så rullade det upp en stor blankpolerad norskreggad dyrjeep med finfolk i på våran uppfart. Dom skulle göra ett suprise besök hos tidigare nämnda grannar.
  Hela jag fylldes med hemsk skadeglädje. Hata surprise främmande. Speciellt från utlandet. Speciellt när man är ovänner och nyss kommit hem och bara vill ta av sig byxorna, gå på toa och sjunka ner i soffan.

  Nu sitter jag och inväntar mitt straff. Karma.

  Igår tvingade jag mannen att stå 9 timmar på auktion i stekande sol, hällregn och domedags åska för att köpa mig två skitfula lampor. Själv låg jag hemma i sängen, kollade film, åt smågodis och hade på AC:n. Straffet? Jag skallade kranen i handfatet och fick ett blödande jack i pannan. Det är blått idag. Snyggt. Men jag fick lamporna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.