Förbered er på tävling

Det här är Jenny.

20130804_160706_resized

Jenny driver Selected Style i Borlänge, som säljer Please och alla andra kläder/märken som jag vill ha. Och jag har…hrrm…en del. Eftersom det inte går att låta bli att handla för att allt är löjligt snyggt.

Just nu sitter Jenny där hon sitter, på vår båt, för att fiska makrill åt oss ihop med sin kille. Hon är inte bara bra på att sälja snygga kläder, hon är en hejare på att få upp fisk också. Hon har fått fisk, hennes kille har fått fisk, och jag har enbart fastnat i ankarlinan och fått skäll av maken. Då blev jag sur och gav upp min fiskekarriär.

Nåväl, nu sitter vi och klurar på klädtävling. Och tänkte göra något totalt annorlunda i tävlingsväg. Ungefär som sänka skepp fast liksom tvärtom.

Tävlingen kommer ut ikväll, men jag drar reglerna och hur det går till i form av ett exempel så alla är med i matchen och förstår mina klurigheter.

Vi kommer ha en spelplan som ser ut så här, förutom att vinsterna givetvis inte kommer ligga på samma ställe som i exemplet.

20130804_174644_resized

Tre vinster kommer det bli totalt. Förstavinsten är ett presentkort på 1500 kr, andra och tredjevinsten är ett presentkort på 500 kr vardera.

Det ni skall göra är att kommentera en kordinat. Det vill säga, någon gissar på A1, någon på G7 etc. Och så fortsätter det i kommentarsfältet tills första personen gissar en vinstkordinat. I det här fallet då till exempel G8 som är en andravinst. Då talar jag om att en vinst är borta, men sen är det bara att fortsätta gissa tills alla vinster är hittade. Jag släpper såklart igenom kommentarerna under tiden som de kommer in så ni kan se vad som är “taget”. Solklart? Fråga annars.

Två andra enkla regler. Det är såklart bara en gissning var, och ni måste gilla Selected Style på Facebook här: Facebook Selected.

Tävlingen är slut när vinsterna är hittade. Och jag lägger ut tävlingen vid 21:00 ikväll.

För att vara säker på noll fusk tar jag kort på den riktiga spelplanen innan, med tidsstämpel. Då kan jag inte fuska med resultatet.

Bra och annorlunda tävling eller en anustävling?

Vi ses klockan 21:00.

Nu skall vi (de) fiska lite till.

(Och näää…jag är fortfarande inte sponsrad, om man inte räknar makrillarna de fiskade åt oss – och det är lite skämmigt att ta fiskehjälp från inlandet, det erkänner jag med skammens rodnad på kinderna – men jag lovar att ta upp makrillarna i deklarationen)

 

0 thoughts on “Förbered er på tävling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.