Ytterligare ett dialektord

Efter regn kommer solsken. Och tydligen total jävla utmattning. Men nu har jag i alla fall inte hårsvett och pattsvett längre. Men om jag hade varit man hade jag troligen haft pungsvett.

I väntan på att J med sambo skall komma från Borlänge för att äta universums godaste oxfilé och lära maken att fiska tänker jag halla mig en stund. Efter nattens svettattack behövs det.

Om maken plus besökande sambo ser fram emot fiske, så ser jag fram emot att se och fota lite höstnyheter och annat från Selected Style i västkustmiljö. Och prata mängder med strunt med J. Chilla och åka båt. Och tävla lite. För den butiken är bäst i världen och jag vill idka osunt umgänge med varenda plagg hon säljer.

Till skillnad från vissa andra butiker med ungefär samma utbud men som har noll kundservice. Om man inte är lite kändis och de kan få gratisreklam i kändisarnas bloggar. Som jag avskyr den butiken. Synd bara att jag inte fattade det förrän jag redan hade lagt en ansenlig summa på plagg därifrån, bara för att upptäcka att de ljög, skickade fel, inte var så sugna på att göra om och göra rätt utan att vara rent otrevliga. För jag är ju inte ett endaste dugg känd, och behöver därmed inte samma service.

De förtjänar ett eget inlägg med mina upplevelser av alla mina köp därifrån, men inte nu. För då får jag sådär högt blodtryck igen, och det funkar inte när man skall halla sig.

Och näe, jag är knappast sponsrad. Det blir man inte med en nanoblogg. Jag är bara less på butiken där somliga ägare har stoppat in både tunga och huvud i arslet på kändisarna, samtidigt som de struntar i oss vanliga dödliga. Då har man verkligen inte fattat grejen med kundservice.

Sen skall jag duscha av mig nattens bastusvett. Men inte nu. Först hallning, vilket ser ut ungefär så här.

20130803-175517.jpg

0 thoughts on “Ytterligare ett dialektord

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.