Gamla hundar sitter dåligt – och fattar trögt

Jag var komatostrött, så jag bingade. Efter att ha tryckt i mig en langos som maken gick och köpte. Det var kallt och ljuvligt på båten så jag somnade mitt i skrivandet av en kommentar. Då är man beyond trött. Mr Sensitive gick och la sig tre timmar senare, och inte så himla diskret. Så jag vaknade, med touchpennan kvar i handen.

För det första, vad är det med män som måste sätta på tv:n i sovrummet? För att somna ifrån den cirka två minuter senare.

För det andra, han hade haft på värmefläkten i båten för att…gissningsvis göra det mindre rått och fuktigt. Men det gjorde ju även att det blev hetare än helvetet. Att gå upp och sätta sig på toan kändes som att sätta sig på ett jävla bastuaggregat. Det där med extra värme är inte direkt nödvändigt för tillfället, inte när man själv är ett vandrande element.

Nu alternerar jag mellan ljudbok och tv-serier, medan han jag delar bastu med sover den “oskyldiges” sömn. Måsjävlarna skrattar åt mig på utsidan, och jag antar att jag kommer somna om ett par timmar. Lagom till det är dags att vakna.

Någon som vill gissa hur lång tid det kommer ta från uppvaknande tills jag får ett utbrott som får upploppet i Egypten att likna ett mysigt midsommarfirande i jämförelse?

När klockan är halvfem och jag redan laddar från tånagelspetarna bådar det inte så himla gott.

Eller så går jag upp imorgon, scannar det gigantiska utbudet av butiker på bryggan och handlar ihjäl mig.

Måste bara shejpa upp min semestersmak. Jag behöver inte fler Birkenstock.

Vad skall jag köpa?

0 thoughts on “Gamla hundar sitter dåligt – och fattar trögt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.