De här snubbarna då?

Var det ingen som kom ihåg Swedish Egil på riktigt? Han var ju något stående inslag i Nöjesmaskinen eller Nöjesmassakern (eller vad det nu hette) om jag inte minns fel?

En chans till då. De här pojkarna var väl en one hit wonder så det visslar om det, men den här gick i alla fall varm på min grammofon.

Men det där modet är ju diskutabelt så här i efterhand. Vi hade alltså inget annat än kameltåbyxor, medan grabbarna drog upp dem i armhålorna så man med oönskvärd tydlighet kunde se om det var PTV eller PTH.

Vilket får mig att tänka på en gammal kollega där det byxbeteendet aldrig gick över efter 80-talet. Han liksom bara fortsatte, och bytte bara byxsort. Och jag lovar, det är EN sak att dra upp ett par pösiga Levi’s 501, och en helt annan att dra upp ett par tunnare chinos lika långt. Man ser mer än man kan tro genom ett par chinos. Definitivt mer än man är intresserad av.

Igår kväll när maken hade duschat och jag låg i sängen med min bok i godan ro gick han förbi i bara kallingar. Och hade dragit upp dem där bak så de satt någonstans under skulderbladen.

Då blev jag rädd. Mycket rädd.

 

 

0 thoughts on “De här snubbarna då?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.