Jag och Hollywoodfruarna

Idag kom jackan jag råkade se att Britt Ekland, anno lastgammal, har på sig i nästa veckas avsnitt av Hollywoodfruarna.

Min tanke var att jag skulle se ut som Aria i Pretty Little Liars, men hon är typ 20 år. Det är inte jag. Men det var min plan (läs önskemål). Ända tills jag såg Ekland ha på sig en likadan, medan hon stolpade omkring på skyhöga pumps och såg ut som en vandrande höftledsfraktur.

Jag var helt bombsäker på att jackan skulle sitta som en smäck (och jag hade ju faktiskt en exakt likadan på 80-talet, fast med axelvaddar). Nu är jag inte lika säker längre. Trots att jag älskar den lika mycket som jag gjorde för 25 år sedan. Läsglajjor och bikerjacka känns som grå starr featuring high school musical.

Och så vill jag ju ha Primeboots också.

Tillbaka till affären eller inte?

britt ekland
Ja, jag är precis lika sur som jag ser ut. Och se även den här bilden som ett bevis på att jag köpte jackan FÖRE jag råkade se Britt i en likadan. Men åh vad jag vill ha den egentligen.

ariavsbritt
Aria – 20 år och Britt Ekland – 150 år, med arton liter nervgift i ansiktet.

Jomen visst funkar önskemålet om Aria. Eller kanske inte så mycket alls.
Men min plan var även att ha den till typ långklänning eller oversized tröja/tunika, inte tisha och tajta jeans. Då känns den för “hård”.

Det är på hittefåret att jag kan ha den utan att se ut som en pantertant va?

Det mest underliga är att jag har en biker-trenchcoat som jag använt varenda vinter i ett par år, den är inte hård. Hänger det verkligen på längden alltså?

 

0 thoughts on “Jag och Hollywoodfruarna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.