Borta bra och hemma skitsämst

Sista skälvande minuterna av semester. Jag har inte ens orkat vara arg, men han jag bor med har fått ett par riktigt stroke-framkallande utbrott. Tre stycken bara under den korta resan hem, för att hans pappa ringde och frågade varför TV:n inte funkade (för femtioelfte gången). Och maken hade inte riktigt tålamod att vara pedagogisk med en soon to be 84-åring som inte tagit på sig hörapparaten och därmed varken hör eller förstår teknikens under.

Tre gånger lade maken luren i sätet bredvid och bara primalskrek rakt ut innan han klarade att ta den till örat och fortsätta försöka förklara. Två gånger slängde han luren i örat på fadern. Sista gången dängde fadern luren i örat på sonen. Eller ja, det är ju inte lika effektfullt numera, eftersom det där härligt förlösande lurslängandet är ersatt av ett fånigt litet knapptryck, men andemeningen är ju densamma.

Jag vet inte hur många gånger han skrek “DRA UR STRÖMKABELN OCH SÄTT IN DEN IGEN!. Men det var helt klart ett par gånger för mycket för både maken, mig och svärfadern. För jag satt ju bredvid och var tvungen att lyssna på eländet.

Nu ligger jag i soffan. Totalignorerar tre veckors post för att jag är pubertalt motsträvig.

Men, en sak blev jag lite inspirerad av. I övermorgon kommer Gunilla tillbaka i TV-rutan. För det var väl på tisdag?

När livet kastar citroner får man göra saft. Som jag har saknat Gunilla.

gunilla

0 thoughts on “Borta bra och hemma skitsämst

   • nepp, den som spar han har – här lever vi “pittoreskt” på landet och får vänta tills jag kommer hem där INTERNET finns… här går allt långsamt.
    Överhuvudtaget går allt långsamt här, livet, jobbet som jag ska göra och ständigt skjuter upp, tiden, ja, allt.
    Jag tror jag stannar här.

 • Alltså.. du måste nog förklara det där med Gunilla Persson för mig. Har inte läst så långt bak i din blogg å jag förstår inte. 🙁

  Människan är ju *harkel* hemsk.. men det tycker inte du.. eller?

  • Här är en förklaring. Jag är bara så oerhört lik henne 😉

   https://www.fitterbittan.se/?p=774

   Alltså, på riktigt är det väl mer så att jag är sjukt fascinerad av tv-programmet och det hade varit dödstrist utan henne. MM och de andra är ju inte jättebra på att skapa intriger, så Gunilla är nödvändig. Och visst är hon vidrig. Men håll med om att programmet hade kunnat kvitta utan henne. Hennes tantkläder, ankgång och dödsångest när hon råkar lägga ur växeln i bilen på motorvägen. Ljuvligt!

   (Och allt började med att jag kan göra hennes evil eyebrow)

 • Tur att inget annat är inbokat just den kvällen, ser så mycket fram emot ankgång med pråmar, ryschpysch klänningar och manusläsning haha. Hoppas på ett och annat idiotbesök och stackars hemhjälper. Gärna en date med någon peruk och tandprotes man. Lite berättelser om Oscarsgalan, Julia Roberts och såklart Colin Firth, eller vad säger du Vic? 🙂

  • HAHAHAH…jaaaa…åh som jag längtar! Nästan sjukligt mycket. Nu kan vi ju “titta” i realtid på bloggen. Dryfta viktigheter tills servern pajar. Lycka 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.