Jag – SÅ storsint

Jo förresten. Han jag bor med vaknade rätt sent, och som förväntat var han ungefär lika trevlig som ett piggsvin. Första meningen spottades ut som en fräsning, och sen gick det bara neråt.

För ungefär tio minuter sedan orkade jag inte med hans humör, så jag testade något helt nytt. Jag pussade honom, sa till honom lugnt att vi är två med semesterångest och att den inte blir bättre av att han uppför sig som en sjuåring som blivit snuvad på Lego i leksaksaffären.

Dra på trissor, han drog in piggarna. Då återstår bara att se hur länge det håller i sig. Om vi snackar minuter eller kanske rentav timmar.

Sen började jag, inte helt osökt, att tänka på Ernst Kirchsteiger. Jag och PGW hade en diskussion om honom på FB igår.

Funderingen idag lyder som följer; han är ju ständigt iklädd naturmaterial och barfota medan han tillverkar brysselspets av gårdagens makaroner. Men vad gör snubben på vintern? Och har han någonsin semesterångest?

Finns han ens på vintern?

(Nu är det dags att packa ur båten…yyyyyl)

0 thoughts on “Jag – SÅ storsint

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.