Tant Brun, Tant Grön och Tant Gredelin

Är det verkligen INGEN som håller med om att färg är roligt och att gult inte är fult?

Jag fattade beslutet om vilka bågar det blev i ungefär samma sekund som jag stod hos optikern, och sedan led jag helveteskval, precis som brukligt. Men jag lydde er inte.

20130705_182007_resized

PILUTTA!

För jag tyckte jag var rätt snygg i de som ingen annan gillade. Och de var förbaskad sköna. Vad jag dock hade missat att kolla var märket, som var YSL. Priset var såklart därefter. Jag har never ever köpt en dyrare båge än max 1500 kronor (glasen väger ju liksom upp). Nu fick jag hålla vääähäääldigt god min när jag kom tillbaka efter en halvtimma när glasen var färdigslipade, satt på plats och det var dags att betala.

Så här god min höll jag.

20130705_182252_resized

Och va fan? Så fula är de väl inte? Jag gillar dem.

Sen en varning, eftersom somliga tycker att jag är för färgglad. Eller ja, inte glad-delen, mer bara färg. Varför heter det färglad? Jag är mer färgförbannad.

Här kommer dagens outfit som utlovat. Scrolla inte ner om ni har epilepsi?

farg

Notera gärna det blekgröna nagellacket också. Som en extra färgdetalj!

Men jag får erkänna att medan jag väntade på att glasögonen skulle bli färdigslipade så knatade jag in på det lokala galleriet och pratade med snubben som har det. Han är en hyfsat välkänd konstnär i stan, och jobbar mycket med grafisk design, men våra vägar har inte korsats i verkligheten tidigare – bara hört talas om varandra och sett varandras jobb.

Hans första fråga?

– Är du konstnär? Guuuud vilka härliga kläder du har, till och med detaljen med din klocka (röd och väldigt udda)! Du MÅSTE arbeta med något konstnärligt?

Jag är fortfarande osäker på om jag skall ta det som en komplimang eller inte?

0 thoughts on “Tant Brun, Tant Grön och Tant Gredelin

 • Dom var jättesnygga ju!
  Mkt bättre än förra bilden, orkar inte skrolla ner o kolla om det verkligen är samma 😉
  Har ett par liknande faktiskt, fast med gulmetall istället, dock ej YSL. När jag köpte dom upplyste optikern att det var enda paret dom sålt av den modellen, ever..som nu skulle utgå. Ungefär hur tolkar man det?

  Färgglad -glad i färg kanske? 😛
  Kan inte få upp EP-bilden nu…ska bli spännande, hoppas bara den inte fräter.sönder mobilen 😉

  • Mäh…det är verkligen samma. Exakt samma dessutom.

   Den kommer inte fräta sönder mobilen, men kanske däremot hornhinnan? 😉

  • Du är helt enkelt inte värdig att se den du heller.

   Eller så är det paddor som ogillar filnamn med åäö, och inte heller klarar att visa att sista meningen i historieinlägget faktiskt är i comic sans. Alltså…PADDOR! (I fix!)

   Tack, jag tycker det med. Jättenöjd faktiskt. Optikern kom på att det nog var bra att inte välja piloterna eftersom glaset är så tjockt och jag redan har problem med att solglasögonen är lite…framtunga (sälformade?).

 • Håller helt med dig, färg är roligt. Har kasserat (nästan) allt svart i garderoben och ersatt det med alla möjliga färger, gäller även skor 😉

  Gillar dina nya brillor, jättesnygga.

  • WOOHOOO…dig kan man lita på Petra, livet är tråkigt som det är, färg gör det roligare.

   Och tack, jag gillar dem, trots att ingen annan gjorde det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.