Morgonens betraktelser

Min man har köpt nya solglajjor nu efter ögonoperationen,som han för övrigt är grymt nöjd med. Bara tanken på att aldrig mer behöva glasögon får mig att bli blåbärsrisgrön av avundsjuka.

Men det var ju det där med smak. Han har ingen. För han använde glatt dessa hela eftermiddagen/kvällen igår och tyckte nog att han såg rätt piffig ut. Tänk nu att detta bara är det som är högst upp på knoppen, han har ju såklart foppatofflorna på sig för att komplettera outfiten. Mittenkläderna är det som råkar ligga överst i hans vaskgarderob.

20130712_175510_resized
Ja, jag känner mig som en personlig assistent ganska ofta. Med den stora skillnaden att de som behöver personliga assistent oftast inte har hälften så dålig smak.

Det var en smula svårt att försöka prata om allvarliga saker som exempelvis bokslut med honom. Han kändes inte helt seriös att kommunicera med.

Så jag erbjöd honom att låna ett par ur min gigantiska samling eftersom jag inte kommer kunna använda vanliga solbrillor speciellt ofta. Mina favoriter dessutom. Skitsnygga.

20130712_224102_resized

Men nä. Han kände sig fånig i dem. Fånig. I. Dem?

Men inte i de som ser ut att komma från Buttricks?

Även jag fick en present. Ett par zombiestrumpor. Passar mig alldeles utmärkt. Med de på fötterna kan jag gå jättelångsamt, se läskig ut och inte ha någon hjärna. Inte helt olikt Gunilla Persson faktiskt. Om jag bara går med fötterna väldigt mycket utåt. Mycket nöjd.

20130712_173658_resized

Nu är det dags att dra på sig strumporna och åka lite båt ut till ön för att hänga med syster, svåger, deras två barn, kusin från USA (inte den som gifte sig, hans syrra), kusins man och deras två barn.

Jag gissar att både zombiestrumporna och glajjorna kommer göra succé.

Jag gissar också att jag kommer vara helt utmattad av barnhäng (ej att förväxlas med barhäng) ikväll.

Den som lever får se.

 

0 thoughts on “Morgonens betraktelser

 • Men de MÅSTE vara köpta på Buttricks, eller? Din var riktigt snygga 🙂

  Jag kan se dig (Gunilla Persson) med dessa fina gröna zombiestrumpor gåendes utåt med fötterna och lite kutryggig. Kanske ska du vara stylad som GP när vi träffas på tisdag? Då har de på pizzan haft besök av både Zlatan och Gunilla, vilken kombo haha.

  • Nej, inte Buttricks men CoolStuff 😉

   Mina är svinsnygga och jag gråter vid tanken på att inte kunna använda dem igen.

   Ingen dum idè. Har hittat mängder med bilder på henne i den klänningen haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.