Som de gamla benen har saknat

Hej älskade älskade fotmaskin. Jag inser att kroppen sviker mig när det första jag gör vid ankomst Strömstad är att sätta på dig.

Jag lovar att aldrig mer lämna dig i så många dagar. För du har inte bara hjälpt mig med mina onda svullna ben, mina nattvallningar är inte lika frekventa.

Vi skall aldrig mer vara isär så länge. Du mötte mina stabbiga smärtande ben på dina små hjul i solnedgången. Och nu sitter vi här fot i fot.

Det finns bara en av oss och det är vi!

image

0 thoughts on “Som de gamla benen har saknat

  • Jag står i en sjuhelvetes tacksamhetsskuld till dig. Först bolltäcket och nu denna. Kan du hitta något som löser mitt humör också så kommer jag bli en übermensch 😉

   Btw, börjar få slut på Slanka så jag köpte ett testpaket Nutrilett och ett…umm…hette det Avamondo månntro, på Ica. Har du testat?

   • Nope inte testat Nutrilett sen 1800-talets början – and I hated It!!
    Kör/har endast modifast i väskan, som nödproviant, numer. Jag KAN nämligen stå emot onyttigheter OM jag bara inte smakar. Smakar jag så är det kört 🙁 Sen har jag ju en förkärlek till tidiga morgonpromenader etc..så det har löst sig på senare år utan pulver…
    Hur går det med yogamattan

    • Meeen. Ja nu får jag ju testa det iaf eftersom jag köpte det. Och det där andra som jag inte minns namnet på. Får göra en äckelhetsutvärdering sen.

     Yogamattan…ligger ouppackad. Hm.

 • Hej! Jag hittade hit från Mona och nu är jag nyfiken på din fotmaskin. Vad gör den? Har du nån bra länk? Det finns ju inget bättre än andra som är nöjda.
  Hälsningar Petra

 • Men hallå alltså! Har inte orkat gå in på din blogg på skitlänge (allt som inte min rss feed i fånen tar är kört på sommaren) och idag till frukost så packade jag äntligen upp min fotmojäng som legat i lådan i två veckor för att börja läsa på. Jo, jag vet, jag är en tönt men måste ju alltid läääääsa allt först. Därför hade den bara stått där i ett hörn. Gick dock idag bet på torra fötter och fotkräm. Så nu måste jag köpa fotkräm först 🙂

  Sedan tänkte jag att undrar vad du skriver om här på bloggen. Läste lite om att dörja och landkrabbor och kände igen mig. Men, sedan ser jag bilden som fick mig att sätta morronteet i halsen. Du har också en sådan fotapparat och verkar ha fått igång den. Hur skumt är inte det? Jag trodde att det var jag och Lill-Babs bara. Inse, du, jag och Lill-Babs har något gemensamt. Hur udda kombo är inte det?

  Varför kan jag inte läsa dig i mobilen? Ge mig ett snabbtips som jag orkar göra något med. Och det skitsnabbt tack!

  • Hahahaha…det är isf du, jag, Lill-Babs och Fru M. För jag hade kollat på den innan, och hon verifierade köpet och att den var skitbra.

   Köp Blågel på apoteket, mitt hetaste tips. Fru M kör med vatten bara. Men jag tycker att ska de va så ska de va 😉 Riktigt ledande gel. Och jag älskar den.

   Men du har väl en iPhone? Jag VET att du har en iPhone. Det går att läsa i telefonen, jag själv dubbelkollade precis i min egen webläsare på telefonen. Så jag vet liksom inte vad jag skall ge för tips?

   • OK, blågel here I come! I kväll ska bli vältränad i vaderna samtidigt som jag sitter. Hur bra är inte det? 😉 Sådan träning gillar jag.

    Alltså webbläsare blir redan för krångligt. Jag har laddat ner en RSS läsare där alla bloggar jag följer ligger. Jag bara kör uppdatera 352 gånger per dag och vet då allt. Och slipper kolla om om någon skrivit något utan det är fånen som ger mig den infon. Webbläsare förutsätter att jag går in och kollar specifikt. Orka…

    • Framför allt är det skönt när man är så himla gammal som jag. Och förebyggande (utgår jag ifrån) för åderbråck.

     Okay, då får väl jag lattja med RSS:en då, för DIN skull.

 • Tack för länken! Ska kolla där när skärmen är större än iphonen (jag har inte heller några problem att läsa bloggen från telefonen).
  Fot-Petra 🙂

  • Gör’t. För nu är vi tydligen tre (av totalt kanske fem läsare) som helt oberoende av varandra har den där fotmackapären. Det borde ju i alla fall båda lite gott? 😉

   (Bra namnbyte där haha)

  • Givetvis. Jag hoppas även att den magiskt skall ta bort alla blåmärken som livet med hund ger på benen. Alla love bites, det borde väl funka med?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.