Jag tror jag måste skilja mig lite ändå

Det har börjat rassla in foton i bröllopsappen. Även lite information om hur det var, och det var tydligen urtjusigt. Någon jämförde det med Oscarsgalan, en annan med fest i Hilton-anda. Med tanke på att det där jäkla slottet tog 350 euro per kuvert så borde det vara festernas fest.

Sen såg jag bruden. Iklädd bröllopsklänningen. Och nu vill jag skilja mig, hitta en ny man, så jag kan få gifta mig och se ut så här.

klanning

Utan att veta om det så var jag inte helt fel ute när jag ville ha den där 20-talsklänningen. Jag hade ju åtminstone matchat bruden fast med en lite mer Ullared-variant jämfört med hennes.

flapper

Bruden och klänningen var löjligt vackra. Min dröm om att se lika vacker ut kräver dock ohemula mängder med pulverdiet först, för självinsikten talar och säger till mig att den inte skulle sitta riktigt likadant på mig.

Men tänk. En sådan klänning. Med dubbla Spanx undertill. En man som håller ett liknande tal som Norges kronprins gjorde till Mette-Marit (jag såg inte ens bröllopet, jag läste talet i GT dagen efter och grät Lille Skutt-tårar för att det var så vackert). Kanske en glassko eller två?

Jag såg även filmen när brudparet dansade sin första dans. Och Oh.My.God! Det var inte direkt wienervals. Det var kärlek som osade erotik.

Näe, jag har ingen aning om varför jag alltid vill gifta mig sådär überromantiskt när jag ser sådana här saker. Egentligen är jag inte ett skit romantiskt lagd. Men att se att folk i min närhet faktiskt genomför sådana saker helt naturligt så blir jag fem år igen, och stampar ilsket med foten i golvet och säger “JAG VILL MED”.

Det där genomtänkta och faktiskt planerade bröllopet i Vegas känns helt plötsligt som en värdelös idé. Ingen klänning. Inte ens ett tal. Nyblivna maken somnade under prålig Las Vegas-show som vi var på efter bröllopet. Det mest påkostade var roomservicen med frulle på sängen dagen efter.

brollop

Och maken i en Hawaiian Tropic-skjorta inköpt på Wal-Mart för tre dollar.

Det är nog säkrast att jag slutar kolla på appen med bilder och filmer.

0 thoughts on “Jag tror jag måste skilja mig lite ändå

 • Las Vegas is sa shit! Har varit gift en gång förut och kommer aldrig göra kyrkvarianten igen. Har alltid sagt att ska jag gifta mig igen ska jag göra det i Las Vegas med Elivis som vittne!! 🙂

  (Eller i VIP rummet på Arlanda eller Landvetter innan avresa!)

  Vi får väl se hur det bli när den dagen kommer….

  (Hur känns det med vallningarna och svallningarna??)

  /Cicci

  • Ingen av oss har varit gifta tidigare heller, och var inte speciellt intresserade. Om det inte var i Vegas då. Men de senaste tio åren har jag blivit löjligt blödig när jag ser bröllop och hör talen etc etc. Vet inte om jag skulle klara att genomföra det dock. Fast jag skulle VILJA klara det.

   Vallningarna är som don’t mention the war. Ingen (maken) vågar prata med mig och har inte pratat med mig sedan i lördags. Need I say more? 😉

   • Vi körde oxå en kortvariant, lämnade sonen till mormor och sa att vi skulle äta lunch o sen gå på bio. Årets varmaste dag, nästan Las Vegas, vigselförättare med överkamning ( hade svårt att sluta stirra, för låta bli kunde jag inte, inte heller var jag diskret) nästan Elvis 😉
    Sen fort hem o hämta sonen..
    Fortf inte graverat ringarna, blivit lite sport över det hela 😉

    Ingen av oss skulle palla att stå i centrum en hel dag, därför valde vi denhär varianten…men dendär “klänningen” jag aldrig hade drömmer jag nog lite flickaktigt fortfarande om

 • Charlene Shelton says:

  Hejsan!

  Jag undrar om den 20tals klänningen var något du hittat i någon affär och i så fall var? Den va suuuperfin och jag behöver just en 20tals klänning! 🙂

  Mvh,
  Charlene

  • Jag hittade den på nätet, på Jigsaw i England. Och ångrar ihjäl mig att jag inte köpte den.

   Men den finns nog inte kvar med tanke på säsong, kolla eBay? Hittade mycket fint där med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.