Kan man svälta ihjäl på en dag?

Vissa dagar har jag mer karaktär än andra dagar. Igår drack jag två shakes, åt en tallrik broccoli. Enligt matdagboken 387 kalorier. Sen vaknade jag runt midnatt och dog svältdöden. Då tog jag en shake till.

Jag ser inte speciellt undernärd ut, men det känns som om jag tynar bort.

Eventuellt överdriver jag lite. Jag tror det tar mer än ett dygn att tyna bort när man har reserver.

Men det är mindre äckligt att rapa fejkad jordgubbe i alla fall.

0 thoughts on “Kan man svälta ihjäl på en dag?

  • Men vilken är godare då? Den är rätt okay, men efter en dag av NOLL föda har jag gått upp ett kilo. Börjar misstänka att min kropp kämpar med att motarbeta mig?

 • Modifast är så mkt godare, finns en kaffevariant som är grym tycker jag 🙂 Jag har alltid några i jobbväskan utifallatt det skulle skita sig med maten ngn gång, eller rätt ofta då jag inte gillar planera/fixa mat när jag inte är hungrig 😉
  Det är ju det jag har maken till 🙂
  Kolla hemsidan http://www.modifast.se billigare och alla sorter att välja på..

    • Bra smak Petra. Kollade Modifast, men det verkar vara ungefär samma priser och smaker. Jag har grönsakssoppa med, så jag varvar mellan det och jordgubb. De dagar jag har en gnutta karaktär alltså.

     • Kan faktiskt rekommendera vaniljpuddingen! Om man vill låtsas att man äter ngt annat, god oxå 🙂
      Gillar inte drickkaffe (?) men allt nnat med kaffesmak 🙂
      Dricker/bälgar bara kaffe annars för att kunna hålla mig vaken..

     • Hm…jag är misstänksam mot nyttiga puddingar. Just nu är jag iofs misstänksam mot allt som inte dryper av fett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.