Jag är lättroad – jag vet

Men bland det roligaste med att blogga igen är sökorden som får random folk att hamna på bloggen.

Den här skulle kunna vara skojigast hittills:

permo

Av den enkla anledningen att den kan jag ju faktiskt hjälpa till med. Och jag hoppas att personen som sökte på “hur få motion i permobil” faktiskt fattade hur grymt bra en permo är för styrketräning. Som bänkpress, fast jag inte har kommit upp i permobilklass ännu, eftersom jag fortfarande inte får upp den själv och även envisas med att fortsätta lägga den ner stillastående.

Annars kommer en repetition. Parkera. Var ett klantarsel och kom åt knappen som håller framhjulen låsta. Vält långsamt med permobilen över dig. Motionen kommer när den skall lyftas. Särskilt om du gör det på en öde väg utan en människa inom synhåll. Då hade jag ju träningsvärk i armarna i flera dagar efteråt.

Mer praktiskt, men mer pinsamt är ju torgvältningar. Många som kommer till undsättning, men betydligt mer skämmigt. För det borde ju vara ganska omöjligt att göra det så många gånger som jag har gjort det. Men som sagt, sjukt bra motion.

20130628_115154_resized copy
Repetitionsbild.

Jag har även haft orden “kissa i spanx”. Men där var jag nog inte behjälplig. För det har jag inte testat, bara förvånat konstaterat att de är grenlösa.

Jag önskar personen som behövde kissa i Spanx all lycka. Och ser gärna någon slags återkoppling. För nu blev även jag nyfiken.

Godmorgon!

0 thoughts on “Jag är lättroad – jag vet

  • Eftersom det inte blev något bröllop, när har du använt dina spanx? Kan det vara något att ha när man har semester under tankinin? Fast det klart, det är ju ben på den. 😉

    • Jag har inte använt dem alls. Och kommer troligen inte göra heller, eftersom magen blev fyrkantig, och röven fyrkantigare. Hahaha…annars kan man ju ha en svart bikiniöverdel till svarta spanx, gud så sexigt. Det blir ju en sån baddräkt de hade när Hedenhös gick i sandaler? Om man vill ha ngt under tankinin kan man ju ha de där korvpressartrosorna jag gick på en blåsning och köpte för flera år sen. De ligger oanvända, vill du testa? 😉

      • Kan se bilden framför mig med den svarta spanxen och bikiniöverdel med en liten glipa mellan bh och spanxen med lårlånga ben haha.. Nej tack vill inte låna korvpressartrosor, går hellre och drar in magen och döljer den med annat klädesplagg.

        Är så imponerad av att du kommer ihåg alla gamla namn, Hedenhös. Var tvungen att Googla, tänkte på hästen hårfagre och döm om min förvåning, Hedenhös kommer som julkalender i år, den ska jag se. Fredde Granberg är pappa Ben och Sissela Ben är mamma Knota 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.