Tips hitåt tack

Nu har jag städat min handväska. Och det enda som egentligen var städbart var ju vantarna. Och lite skräp. Men som Anna-Fia påpekade, näring saknas. Det var den kommentaren som fick mig att städa handväskan.

Nu får det plats lite mat och dryck. Men vad? Som inte smälter, möglar eller luktar?

Hjälp mig.

0 thoughts on “Tips hitåt tack

 • Ja några sådana där måltidsersättningsbarer håller nog för evigt…
  En ask Läkerol? “..överdriven konsumtion har laxerande effekt..” kan ju vara praktiskt om zombierna förorsakar förstoppning…

  • Hahaha…frågan är om den laxerande effekten behövs? Jag får lite känslan att jag kanske skiter på mig vid ett zombiemöte utan hjälp. Men helt klart måltidsbars. Dryck då? Kan man installera ett litet kylskåp i handväskan kanske? Alla kvinnors dröm, ett kylfack i handväskan?

   • Måltidsersättningsbarerna finns ju även som shakes i festisförpackning.
    Men det är ju kalorisnålt, kanske inte bra vid en apokalyps..

     • Idag har Harry*

      [*Tvillingen som när vi efter Liseberg frågar vad som varit roligast idag svarar IKEA, vi hade ätit mat där innan Liseberg.]

      packat inför en eventuell apokalyps.
      Han hade packat följande:

      Litteratur. Kokkärl. Plastmat (sjukt lång hållbarhet, kan få klämskador detta påverkar inte smaken). Deodorant. Schampo för glanslöst hår. Plåster. Ahlgrens bilar ompackade i en plåtburk med lock. Guldpengar i äkta plast. Snuttefilt. Våtsevetter. Ficklampa. Sin astmamedicin. Både sitt och Torstens (tvillingbrorsans) körkort dom fick i Farfarsbilar på Liseberg – ifall ett identitetbyte blir aktuellt?

      Här är mannen som är redo!

     • HAHAHAHA, dina killar verkar ha koll på läget. Sjukt smart att kalkylera med en zombieapokalyps, för det kommer, och ganska genomtänkt packning.
      MEN…vad är det för fel på honom som gillar Ikea mer än Liseberg? Eller är det sådant man skall räkna med när han kissar på hundar?

  • Mycket bra idé, förutom att jag lika gärna kan packa cyanidkapslar isf. Jag är allergisk haha. Men annars har de ju allt, salt och fett.

 • Caprisonne juice! Antingen dricker du det själv (vätska och socker.. skitbra för överlevnad) Eller så sprutar du det i ögonen på zombiesarna… (välj isf apelsin eller citron som är lite starkare) :p
  Och så är dom små och smidiga att ha i väskan med 😉

 • Jag tog med Harry till IKEA när det öppnat i Uddevalla, i Maj, i år. Sedan dess vaknar ungen V A R J E dag med frågan “Ska vi åka till IKEA idag mamma?”

  Jag är på IKEA minst en gång i veckan, med honom.

  “Å ska han till leklandet” säger alla och ler. Nej. Han ska gå i varuhuset. Först på ovanvåningen. In i alla rum. “Vem bor här mamma?”. Sen ska han äta i restaurangen. Sen ska vi gå genom hela nedervåningen “Vad får jag köpa idag?” En stekspade, sugrör, värmeljus, servetter. En grej räcker. Skit samma vad.

  Sen ska han handla till sin bror i den lilla livsmedelsbutiken IKEA har utanför kassorna. Ahlgrens bilar. Sen kan vi åka hem.

  När jag säger “Nej, vi ska inte till IKEA idag” gråter han en skvätt och skiner sen upp “Ska vi till kyrkan?”

  • Jag beklagar innerligt att Ikea hade osmaken att öppna i U-valla. Faktiskt. Och det torde betyda att du bor någonstans i mina trakter?

   • Jag tycker att det är ganska bra att IKEA öppnade.

    Varje gång vi ska till Torp och mannen ska med så kan jag alltid lägga huvudet på sned och påpeka att vi ska förbi IKEA “eftersom Harry vill det”. Då tänker han på det oergonomiska golvet (?) som är så dåligt att det får honom att frivilligt avstå Jula och Biltema.

    Då får jag shoppa ifred och slipper “behöver du verkligen det?” “EN AFFÄR TILL??”

    Bor i Färgelanda, typ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.