Testing 1 2 3

Och alldeles snart, förmodligen i övermorgon, välkommen till ditt nya hem Prinsessan Leia.

Jag hade aldrig klarat det här utan min kompanjon Johanna, för bloggen var mer trasig än vad ett par moderna jeans bör vara för att anses trendiga.

Vad betyder det här då?

I’M BACK BITCHES ❤️ Och jag har inte några ordbegränsningar mer, även om jag är tacksam över att Instagram har hjälpt mig med den värsta abstinensen. Ej heller kommer jag ha några hundbegränsningar. Det går inte att ha hundbegränsningar när man strax skall få en valp igen.

Klockan är mycket och jag ville bara prova bloggeriet efter nästan ett år utan. Jag är även datorlös och därmed lite begränsad, jag är inte sådär fjortissnabb på telefonen. Det är jag enbart på datorn. Men imorgon kan jag berätta om varför jag är datorlös, hur det kommer sig att vi skall ha valp och kanske en del annat.

Först skall jag bara älska att jag kan lägga in bilder igen. Det ger mig glädjefluff i huvudet, så jag avslutar med en bild från gårdagen där Ludde inte riktigt fick plats i Leias säng. En bild som till och med blev en finfin meme.

Om det nu skulle vara så att man hatar hundar kan jag redan nu rekommendera en annan blogg. Nästan vilken som helst faktiskt, för här kommer det med all säkerhet gå till överdrift, och lite mer.

Men vad jag har saknat bloggen. Och jag har saknat er.

Ett unisont tack till Johanna för att hon stod ut med att fixa det efter att jag hade totalgett upp. Vi hade inte fått någon blogg utan Johanna, särskilt inte en med bilder.

Jag niger, bugar, bockar och ger en grindslant. Imorgon skall jag kolla vad som funkar och hur. Sedan skall jag skriva orimligt många ord igen, när jag är i samma kommun som min dator.

Tack. Du är bäst. Du och Ludde är bäst. Kanske tom du och Ludde och Darth Vaders dotter.

Mer om allt imorgon, nu hoppas jag på lite sömn i min iver. Åh vad det skall bli roligt att se er igen.

All kärlek och stay safe.

0 thoughts on “Testing 1 2 3

 • Tina Johansson says:

  Hurra!! Det är ungefär vad jag orkar skriva nu när jag tittar in mitt i natten! Jag längtar efter orimligt mycket hundsnack och valpbilder! Bilden på Ludde är underbar! Kram!

 • Men vad roligt hördu, både med valp och blogg! Ser fram emot många ord och valpbilder! Hoppas det går bra med Ludde och Leia nu! Kram!

  • Det hoppas jag med. Min hemliga skräck just nu är att Ludde skall vara helt ointresserad. Men det är ju i princip omöjligt att inte vara intresserad av en valp. Isf skall jag påminna honom att han klängt på sin mamma sedan fem minuter efter att han kom hem och träffade sin älskade storebror. Kram

 • Åh, bästa nyheten såhär på morgonkvisten! Är absolut ingen hundmänniska (vilket man nästan inte vågar säga) men kommer gladeligen att läsa om hundar både på korsen och tvären i ren glädje över att du är tillbaka!!! Kram

  • Hahaha, du får lov att inte vara hundmänniska. Såklart. Vid min aktningsvärda ålder inser jag att alla inte gillar samma saker ❤️
   Men risken är stor att det blir mycket hund. De flesta i min ålder, och yngre, verkar mest skriva om behandlingar, botox och saker jag inte kommer skriva om. Det är en fundering jag tänkt dryfta, hur jäkla många skönhetsbehandlingar finns det egentligen?
   Och så är jag så glad att du är glad trots hundvarningen. Stor kram

   • Älskar ditt sätt att skriva om livet, den varianten som de flesta av oss har, utan massa skönhetsbehandlingar och extrem-shopping. Kanske tom blir mer intresserad av hundar! 3>

  • Jag håller med, hon är löjligt söt. Frågan är då hur mycket monster hon kommer vara, för det går väl inte att både vara söt och snäll. Ludde är undantaget såklart ❤️

 • Det bästa på bra länge det här. Det var lite dåligt med sömn i natt och när jag plockade upp mobilen, så låg ditt inlägg på fb. Du kan inte förstå hur glad och tacksam jag blev över ditt skrivande och hundarna!

  • En lite tidig julklapp åt oss båda två, för jag är själaglad jag med. Visst har det funkat med Insta, men det är inte jämförbart med att skriva här ❤️

 • ElliKari Grufvisare says:

  Halleluja!
  Bästa julklappen och nyheten detta “pestår”
  Välkommen tillbaka till bloggen och
  Lycka Till med prinsessan Leia!
  Ser fram mot mycket bilder på lillprinsessan och storebror.

 • Åhhhh, äntligen !!!!

  Bästa starten på dagen idag jue, då nu kan jag nog stå ut med det mindre roliga jag har inplanerat på fm

  Ser fram emot ordbajseri & massor av bilder både på/om hundar och allt möjligt som inte är botox & skönhetsbehandlingar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.