I’ll be back

Sa Terminatorn. Faktum är att jag är tillbaka, men lite blandat på Instagram och Fitterbittans FB-sida. På sistone mest och mycket aktiv på Instagram. Vilket möjligen någon vill veta om man inte redan vet det. Vill man inte veta det kan man låtsas som om det här inlägget inte existerar.

Men det suger att inte kunna breda ut sig textmässigt. Instagram känns som en liten landsväg, medan bloggen är bred som en motorväg i Kina. Utan ord känner jag mig lite bakbunden.

Problemet är alltså mediebiblioteket som inte låter mig lägga till nya bilder. Visst, jag är fortfarande mer ord än bild, men jag vill inte vara enbart begränsad till text. Jag har försökt lösa det 5643265 gånger de senaste två månaderna och misslyckats kapitalt.

Med lite tur kanske jag får hjälp av min begåvade compadre, men jag vet att hon är en smula upptagen för tillfället. Extra upptagen, eftersom hon är en upptagen kvinna generellt.

Tills vidare finns jag som nödlösning mest på Instagram. Men oj vilka situationer som inte riktigt får plats där. För just nu är tillvaron både händelserik och ganska underhållande.

Min smala lycka är att jag fortfarande, sedan cirka 42 år, handskriver dagbok varje kväll. Inget kommer därmed att glömmas bort, men kronologin kommer ju gå åt pipsvängen.

Kan vi leva med det så länge? (Mjäää, svarar jag på den frågan.) Har vi något val? (Tyvärr inte, vilket suger på riktigt)

I vilket fall som helst, hjärtligt välkomna till Instagram.

// Nödlösningen

0 thoughts on “I’ll be back

  • Tack för nödlösningen, jag får börja titta in på Instagram lite mer, blir någon minut nu och då, men det gör ju att jag missar man rätt mycket.

    Hoppas det fixar sig här inne, det är alldeles för ont om läsvärda bloggar, jag behöver dina ord och bilder!

  • Huvudsaken är att du är tillbaka, tycker det har fungerat bra med Instagram med både bilder och filmer och som ett komplement nu bloggen när du får den att fungera har verkligen saknat dina inlägg och blev jätteglad när jag såg alla inlägg på Instagram. Välkommen tillbaka på det sätt som fungerar bäst.

  • Hej,här pågår Hummerfisket för fullt,rekord år men krabborna är inte lika roliga som förra året-bortskämd-ja.En fråga,du köpte en magisk fin mörkblå sammets kavaj från plain vanilj för några år sedan,tyvärr var jag ju sist på bollen och kunde inte norpa åt mig någon,om du har den kvar skulle du kunna vara snäll att kolla vilket märke det var?1000 tack/U

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.