Sexbomben och jakten på empiri

Man måste faktiskt skutta lite av glädje när man får sin första vuxenoverall, visst? Jag hade eventuellt även gjort det om det inte hade varit så rackarns varmt att stå framför kaminen och outfitta den. Men jag dabbade lite ungdomligt, det syns väl?

Alltså jag älskar den, trots att den är så orimligt osmickrande för figuren. Det kommer vara omöjligt att frysa för inget sticker ut. Eftersom det är en sovsäck för sådana där friluftsmänniskor man lätt hittar i nabolandet. Som syrran. Hon tältade med man och barn i helgen och de bor på ett jävla fjäll. Norge alltså, gå på tur – aldrig sur. Jag hade varit skitsur om jag hade tältat i minusgrader.

Jag är en Teletubby. Och eventuella hånfullheter kommer rinna av mig som vatten på en gås.

MEN. Nu måste vi språkas vid om viktigare saker. Enlisailivet upplyste i kommentarerna att hon får UNDERKLÄDER av sin man. Första tanken var “det måste vara jävligt ovanligt”, andra tanken var “det är det nog inte, det är bara min snubbe som är värdelös???”.

En ENDA gång har jag fått ett par trosor, det var cirka tusen år sedan och de var ungefär lika stora som ett frimärke och så var det givetvis ett lagom stort hål över blädderverket där nere.

Jo, jag fick en miniliten sjuksköterskedräkt i vaxplast ungefär samtidigt. Om det nu räknas som typ underkläder. Aldrig att han skulle köpa en rar liten (jättestor) trosa till mig, och behå skall vi inte ens prata om. Faktum är att han inte har den blekaste aning om vad jag har för storlek på någotdera. Jag misstänker att han inte ens vet hur behåstorlekar ser ut, förutom kupor möjligen. Det gillar ju män att tala om i en viss ålder som är bra mycket lägre än nästan 50. Inte heller fattar de att kuporna är ointressanta om man inte VET att det finns ett annat mått som styr också.

Men jag skall fråga när han han har vaknat, han “hade lagår’n” igår och det var tydligen mycket att pyssla med för det blev sent. Bara för att se om han verkligen är så clueless som jag inbillar mig.

Nu är jag ju såklart asnyfiken, eftersom man alltid utgår från sig själv. Och här händer det aldrig.

Hur har ni det? Hur har ni haft det i tidigare förhållanden? Åh så spännande!

Jag konstaterar bara iskallt att jag enbart varit tillsammans med sopprötter.

0 thoughts on “Sexbomben och jakten på empiri

 • Med min lilla erfarenhet så har jag känslan av att en del män köper sexiga underkläder till sina “fruar” och sedan blir de liggande till fördel för det mer praktiska. Men det är bara som jag gissar. Jag jobbar ju inte med de där pyttiga sakerna.

  Det där kan för övrigt vara det mest galna plagg jag sett!!! 😀

 • Jag har ju varit gift med samma man väldigt väldigt länge och han har köpt både det ena och det andra, många snygga örhängen, linnedräkt en gång i Italien (den passade faktiskt) men underkläder – ALDRIG. Och det har jag varit tacksam för, när man står i u-klädesaffär och ser nån förvirrad karl som inte har en aning om nånting och som köper ‘nåt snyggt’. Jomenvisst. En som jobbade sa sen till mig att alla kvinnor kommer in och byter sen.
  Det ser varmt och ganska underbart ut…

  • Jag skulle få dåndimpen om jag fick örhängen och kläder, så han får stora pluspoäng. Tänkte förresten på honom härom veckan/veckorna? Det var ett program om världens värsta tågkrascher som var sjukt intressant, jag satt som fastnaglad.

   Det stämmer nog med byten. Jag tror att maken här skulle kunna trosstorlek, men jag skulle få dåndimpen en andra gång om han ens vet min kupstorlek. Min gissning är att han svarar: En handfull. Tyvärr kan jag inte fråga pga sömn. Och så är jag sjukt förbannad på honom som bonus. Tur att jag är kortsint, men explosiv. Jag frågar antagligen i eftermiddag.

 • Jag har aldrig fått underkläder. Men han har varit inne på Ullared och köpt behåar och trosor till mig, ensam.
  Jag var inne i ett skov och kunde inte åka så han beslutade att åka själv. Han hade alla storlekar och sånt på lapp men valde utseende helt själv. Tror faktiskt han var bättre på att välja än vad jag är själv .
  Men i present skulle jag aldrig få det, det blir nog en bok eller nåt

  • Oj! Han valde snyggt ändå, jag är imponerad. Maken här letade bara efter trosorna med Morgan på. Presenter skall vi inte ens prata om. Han briljerar ungefär var tionde år, resten är bara skit. Och han har redan ångest över att han måste köpa fin 50-årspresent. När jag fortfarande är 47?

 • Herregud! Där åkte teét i fel strupe, Jag pratade kyckling men teletubbie är nog rätt ord 😀
  Underkläder? njäe du jag säger nog som Helene att män kanske köper sexiga saker som blir liggande, min man vet inte alls vilka mått som gäller eller storleken på trosorna. Han är nog mer av modellen “va fan ska du med det där till det ska ju av ändå” Sen har han lite andra fördelar trots träigheten när det gäller underklädesköp 🙂
  Jag har nog aldrig fått underkläder i present av någon man så där har mina sällskap varit lika soppröttiga som dina

   • Mannen gjorde sin stora miss i början av vår bekantskap när han gav mig en flaska t-sprit i födelsedagspresent i någon sorts missriktad humor/ordlek för att jag dricker the. Kan tala om att då var det jävligt nära att det inte blev någon fortsättning på förhållandet.

 • Hahaha! Du får det att låta som att han gör det var och varannan dag. Nu är det faktiskt ett tag sedan men jag tar gärna med honom och han hittar alltid bra modeller som sitter riktigt bra och som jah inte ens hade tittat åt.

  Snygg sovsäck förresten. Och jag hade gärna testat den som sovsäck en natt på fjället eller i skogen.

  • Men han gööööör ju det åtminstone 🙂 Jag får vågar och motionscykel???
   Du får låna den. Hade alla haft sådana hade inte #metoo existerat, den saken är jag bombsäker på 😉

 • Jag har fått underkläder tre gånger på drygt 20 år, två gånger enbart trosor och det funkade jättebra – både snygg och bra passform. Den tredje gången var det trosa och bh, kanske inte så bra passform på bh, han hade tjuvkikat i byrålådan hemma, men storlekar varierar ju mellan märkena. Annars blandas det vilt till födelsedag och julklapp, har fått både fina smycken och eltandborste… Dessutom eltandborste två gånger, trodde han fattade att det inte var årets julklapp första gången. Så det har jag som måttstock när jag inte tycker att jag hittar en kanonpresent, då tänker jag att det är i alla fall bättre än en eltandborste! Vill också tillägga att han har massa andra saker på plussidan och jag skulle aldrig byta ut honom!

  • Jamen ja. Trosor hade han fixat, tror jag. Han KANSKE tror att jag har samma storlek som när vi träffades och då är han jävligt fel ute. Jag frågade om behåstorlek igår och han svarade “C”. Vilket inte ens ger ett halvt poäng, även om det är rätt, eftersom han inte hade en aning om att det existerade ett viktigt mått till.

   Eltandborste är bättre än våg (som jag också fått två ggr hahaha), och jomenvisst, plussidorna överväger i majoritet. Annars hade jag ju inte behållit honom 🙂

 • Nja, kan väl inte påstå att han öser underkläder över mig och det är jag oerhört tacksam för. Jag lägger ju inte ner jättemycket jobb på att förse honom med kalsonger heller.
  Däremot lagar han all mat, vansinnigt god och dessutom handlar nästan allt. ❤
  Han är nog tusan värd en vuxenoverall!

  Markattan

  • GE HONOM EN OVERALL!!!! 🙂

   Herregud, jag hade gått över lik för en man som handlar och lagar mat. Skatta dig lycklig. Min har dessutom varit kock, men har på riktigt bara lagat mat två ggr under hela vår tid tillsammans. Lagar inte jag mat, då käkar han mackor. Livet är orättvist!

 • Nope inte fått men haft bror min att köpa till syrran när hon var typ 16. Han lever på det än. Han fick storlek och hjälp med inköp. Men det vet inte syrran.Osäker på om han har vågat sig på det till sin sambo dock.

  • Please please fråga brorsan. Orimligt roligt att få underkläder av sin bror när man är 16. Jösses, jag hade dött om jag hade haft en bror som gjort det i den åldern *dör av skratt*

 • Vilken underbar overall!!!

  Underkläder, nä aldrig fått i present, däremot följer han gärna med som smakråd. Marks & Spencer du vet, min favvo.

  • Hade på känn att den verligen skulle falla dig på läppen. Jag skulle vilja utnämna den till årets julklapp, men som vanligt kommer jag vara missförstådd i flera år. Du kommer väl ihåg min första Onepiece som ALLA hånade?

  • Du. För det första kan du bara glömma tanken. För det andra har du hållit dig till komplimanger hittills, medan det här var över gränsen för min del. En gång till och du är blockad för all tid och evighet. Dessutom borde du be jävligt mycket om ursäkt.

   • jag ber mycket om ursäkt, det var inte meningen att förolämpa dej på något sätt.
    det var klumpigt uttryckt och åter igen, jag ber om ursäkt.

   • Svinbra sagt! Trodde folk lärt sig nåt mitt i all detta “#metoo”, men fortfarande kommer tydligen dylika kommentarer från vissa män. Not ok. Varför tycker man att den typen av jargong känns vettig?

 • Eftersom jag inte har kommit till skott och bytt fönster och värmesystem i huset än så misstänker jag att jag nog gärna skulle vilja ha en sådan overall/sovsäck här när vintern kommer ordentligt. Byltar redan nu på mig ganska många lager. Men med klimakteriet så är många lager bra, man kan bylta på och skala av vart eftersom det växlar (och det gör det fort ibland även om det inte blir vallningar) så att gå runt i en sovsäck kanske inte hade varit det optimala. Men jag instämmer helt med dig om de där idéerna att sova ute i minusgrader, hur kommer man på idén att göra det frivilligt? Det räcker bra med att stå och vänta på bussen i råkalla november.

 • Haha! Skulle nog bli upprörd på riktigt om han försökte köpa trosor åt mig! Det gör jag bäst själv. O BH har jag inte använt mer än vid träning o högtidliga tillfällen sedan tonåren. Dessutom gillar han inte att köpa presenter åt mig eftersom jag “byter allt”…
  Konstaterade för mkt länge sen att vi har mycket olika smak.. Men det funkar ändå på ngt sätt. Sedan över 30år! Annika

 • Sorry för lång frånvaro.
  Till att börja med så passar den där sovsäcksoverallen perfekt just för att slippa frysa. Bättre att se ut som än idiot än att vara det. Funderar på om man skulle skaffa en sån att ha uppe på landet för där kan det bli jäkligt kallt, framför allt när vi åker upp och stänger i september.
  Underkläder av maken? Nope, han skulle inte våga köpa sånt till mig för jag har väldigt bestämda åsikter om sådana saker. Inköps hos BH-Helen och de är så jäkla sköna (det absolut viktigaste för mig). Ja, behåarna är skitsnygga också.
  Nu ska jag läsa ikapp mig.
  Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.