Jahaja

Edit: Det här skrev jag klockan ett, men det publicerades TYDLIGEN inte. Så himla DUMT. Men jag tror att ni höll tummarna i alla fall. Jag är östrogenad!!! Jag återkommer såklart i ämnet, men först måste jag bara sitta här och BEUNDRA mitt fina fina plåster och jag känner mig redan så orimligt käck.

… … … … … …

Jomen jag klippte ju mig igår. Planen var ju även folieslingor och Olaplex, men den jääääävla dumheten med den rosa färgen i somras sonar jag fortfarande.

På två och en halv timma hann vi med avfärgning och klipp. Trots det har jag ljusrosa kluttar i håret pga blont hår suger färg som svamp. Jag är således krullig, kluttrosa och väldigt mycket kortare hår än fd midjelångt.

Eventuellt kommer jag inte visa mig ute förrän om något år. Eller så inträffar mirakel nästa vecka när jag inte skall dit och göra slingor, nu är det verkligen au natural.

Om man bortser från läkarbesöket idag som hittills inte är inställt och det är EN TIMMA kvar istället för 13 dagar!

Jag tror jag får återkomma i ämnet.

Men jag behöver all tumhållning jag kan få vid två (oönskat julrim i förtid – om man nu ger bort doktortider i julklapp) 🙂

0 thoughts on “Jahaja

 • Jag lovar bild. För det verkar luta mot kölhalning annars 🙂 Meeeen, kan ni hålla ut tills jag har tvättat om det och faktiskt låtit det självtorka? Nu är det ju bara ett ösregn plus penntroll, jag tror att frisörer borstar och kammar mer än vad åtminstone jag gör sammantaget på ett halvår?

  Nu längtar jag bara till Olaplexen nästa vecka. Heeeelt galet att det tog två och en halv timma att bara avfärga och klippa??? Kommer inte ens gå i närheten av håret med en blyertspenna efter den här läxan. Men jag kommer kanske bli så käck och trevlig och tålmodig och mild att jag struntar i allt? 😉

 • Grattis till plåstret! Trevlig var du redan när vi träffades, men käckheten har jag lite svårt att föreställa mig. 🙂
  Besvärligt det där med rosa kluttar, hoppas undret sker! Det är klart att jag också är nyfiken och vill se hur du nu ser ut, men förstår precis vad du menar med att du vill tvätta och låta självtorka utan överdrivet kammande och lite regn på det. Har läst/hört både bu och bä om Olaplex, men det låter som att du tycker att det är bra för dig!

 • Man får gratulera till plåstret! Hoppas du får bättre humör av det och lite mindre svängningar.
  Sen vill jag ju se en bild på underverket och då menar jag inte plåstret 🙂 utan håret så klart.
  Eftersom förra helgen mer eller mindre tillbringades i bil så har jag meddelat att jag denna helgen kommer att bo i pyamas o mjukisbyxor och vägra att gå utanför huset förutom en timme på söndagen då det blir en titt på ett hus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.