Tävlingslördag

Det är ju ändå bara skräp på tv:n? Borde inte lördagar vara bästa dagen på hela veckan för alla över 45 som bor i skogen? Prime Time för produktionsbolagen tänker jag, men tydligen GÖR folk andra saker på lördagskvällarna. Vad vet jag inte? Här är utbudet inte så stort om man skulle vilja ha lite variation från middag på Park och möjligen en bio, även om det är sällsynt att vi ens gör det numera.

Dans på Utängens Loge? Välta en liten ko? Bingo? Inte ens historieföreningen har något på agendan förrän på måndagar. 

Gör man månne andra saker i storstaden? Är alla över 45 på Operakällaren, eller är det helt enkelt så att de som jobbar på olika produktionsbolag irrar omkring runt Stureplan och därmed inte ser behovet av lite kvalitets-tv på just lördagar?

Det betyder egentligen bara att jag sitter här och är glad i onödan. 


Men jag tänker i alla fall tävla iväg glasögonen som inte blev färgprov. Eller ja, hundarna skall göra det såklart. De är ju tävlingsansvariga här. 

Skulle ni råkat glömma hur de ser ut får ni en påminnelse här.


Ursnygga. Och precis som jag hoppas att mina kommer bli, fast de här har ingen styrka i glasen.

Frågan lyder som följer:

Den glada tröjan jag har på mig på fotot köpte jag ju samtidigt som jag köpte en annan tröja med bloggrelaterad text. Vad stod det på den tröjan?

Om man är klipsk vet man att det går att leta upp svaret i bloggen och hundarna ser fram emot dragning. Det var alldeles för längesedan låter de hälsa. 

Och givetvis stänger jag av kommentarerna till det här inlägget tills vidare. Åtminstone till dess att det är dags för dragning.

Vad sägs om deadline på onsdag 23.59? Jomen det spikar vi. Onsdag alltså.

Lycka till!

Vi kommer vara orimligt snygga i sommar faktiskt.

0 thoughts on “Tävlingslördag

 • Jag skulle bli sjösjukefärgad i fejset av de glasögonen och dessutom har jag ju precis fått ett par nya solglasögon i rätt slipning “på köpet” *harkelhostharkel av minnet av prislappen* när jag köpte nya glasögon, så jag tänker inte ens försöka. Men jag måste ändå kommentera att du ser tio år yngre ut på den där bilden, jag tror jag måste läsa bakåt och se vad som gör dig så glad att du ser så fräsch ut!

  • Inget alls. Det handlade tydligen bara om att inte vara beredd. Bästa fototipset? 🙂
   (Jag släpper såklart igenom kommentarer som inte tävlar). Vi kan väl bara låta bli att tänka på prislappar? Varför får man inte bidrag för synfel???

   • För att varken ögon eller tänder är en del av kroppen? Ja, jag vet inte. Fattar inte. Håller inte med. Jag skulle fasen gå vilse från mig själv om jag inte hade glasögon på, här handlar det inte om fåfänga utan om en usel kombo av redig astigmatism och närsynthet. Hade jag fått välja hade jag sett bra och sluppit prylar i fejset även om de må få mig att se aningen intellektuell ut. :p

    • Va? Nu fattar jag inget alls? Vad håller du inte med om exakt? Jag ser ju noll och intet utan glasögon och kan inte välja bort dem någonsin eftersom linser inte kan korra mitt synfel, men det låter som om du kan det. Men fåfänga? Äh, jag fattar bara inte, pls förklara?

 • Dräggel dräggel…ingen solglaje-människa (men kan ju bli), men de där är galet snygga! Borde passa mig då jag inte vill ha mörka glas.
  Pointless blogg borde vara svaret.
  Antar att hundarna inte går att muta ?

 • Pointless blog stod det på tröjan, tror det är den du tänker på, du har många roliga tröjor, önskar jag var lika bra på att hitta roliga grejer på nätet. Du får gärna göra ett inlägg om bra sidor att shoppa på. Plus att jag gärna ser mer video-inlägg, som typ sminkningen.

 • Gör väl ett försök för glasögonen e snygga, får masa mig ner till optikern och skaffa linser iaf jag vinner, så jag får någon nytta av de ☺️

  Pointless blog på blogg tröjan

  Sen visade du även dogmother tröjan och PV tröjan mermaids smoke weeds 🙂

 • Pointless Blog

  För jag antar att du inte menar din knark eller
  hundtisha

  Sen passar jag inte i rosa men varför inte chocka folk lite ändå

 • Mitt svar: Din andra webbshopshemklickade vrålsnygga vita tisha har orden Pointless blog skrivet i snirklig svartfärgad krumelurtext mitt rättöver.. ja kära barn kan ju ha många namn.. rakt över bysten, tuttisarna, humle&dumle, tissarna, bröna, putattributen, matstationerna ja du fattar…

  Skulle verkligen bli så galet välbehövt lyckoglad om lilla jag för en gångs skull finge vinna mig nått grannt å vackert då livet just nu känns allt annat är rosaskimrande.. Har helt dippat ner i livsdiket då jag precis fått livskäftsmällen att jag inget jobb har kvar att komma tillbaka till nu efter föräldraledighet, sen ett självmord i familjen med alla tårar det innebär och så upptäckten i provhytten häromdan att jag tappat massa hår som bildat kala läskigt lysande hårbotten fläckar. När jag gråtande frågade min sambo om han sett detta så säger han jo, detdärhar du gått omkring med i över ett år men ville inte göra dig upprörd…

  Hallihallå…

  Nä ett par magiskt läckra glasögon i Fitterbittans egna design skulle verkligen kunna bli ett perfekt startskott och förhoppningsvis en vindvändare åter i rätt riktning gör en som är rejält under isen utan att riktigt förmå visa detta..

  Jo, TACK för en fenomenalt trevlig blogg. Är typ sämst på att lämna spår och kommentarer men vinner jag hihi så looooovar jag att blinavsevärt mer aktiv härinne. 😉

 • Varför kan jag inte kommentera på de två ovanstående inläggen???

  Glasögonen är snygga, men som du vet så behöver jag också en hel del slipning för att hitta i tillvaron.

  • Kan du inte? Det är ju jättekonstigt. Jag ställde ju bara in att jag skall godkänna kommentarer fram till imorgon. Jag skall kolla. Tyckte väl att det var väldigt tyst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.