En amigo i alla fall

Det är åtminstone bättre än ingen?

Vi råkade hitta dräkten idag och som vanligt är Liten helt oberörd. Han knatar omkring med sin lilla amigo på ryggen som om han aldrig gjort något annat.


Muy muy guapo, mitt lilla corazon.

Med det avslutar jag den här dagen. Jag gjorde ett halvhjärtat försök att engagera mig i Let’s Dance, men efter att Samir åkte ut förra veckan hittar jag inte PEPPEN.

Han var ju så himla bra. Och blev rak i ryggen som en fura efter ett par program. Medan juryn och resten av alla felröstande överlägger ligger jag i bingen och försöker klura ut ny favorit. Ellen, Jesper eller Glada Snickaren.

Om det inte blåser Sibiriska vindar imorgon skall jag ta på mig vårkläder och slå på stort. Åka till stora lilla staden och äta halloumiburgare.

Ni fattar nivån?

Jag vill sitta i linne och underbyxor på farstukvisten och äta frukost jättetidigt på morgonen och inte frysa. Till dess känns vädret som lureri.

Imorgon tänkte jag även tävla bort, bort och iväg de blårosa solglajjorna utan styrka. Hundarna är mycket förväntansfulla. 

Men först sover vi lite va?

Hasta manana. (Var är fnutten som skall vara över n:et på iPhone? Va va VA?)

0 thoughts on “En amigo i alla fall

 • Åh, vad jag längtar efter värme! Att ta morgonkaffet på altanen, att sitta i kvällssolen med ett glas vad-som-helst och bara känna värmen. Nästan slut på april och enda gången jag varit ute utan jacka är när jag sprungit ut med soporna. Idag ska jag först försöka shoppa ett par rosa solbrillor, eftersom mina för säsongen inköpta blev glömda i kyrkan på påskdagen, och någon tyckte tydligen att de såg helt övergivna ut för de finns inte kvar. Jag tror det är ett tecken uppifrån på att jag ska köpa ett par nya. Ett par rosa.

  • Jamen exakt. Tänk att gå ut på altanen tidigt på morgonen och känna ljumma vindar. Inte behöva ha bävernylonoverall för att gå ut med soporna. Det räcker med kallt nu.
   Och JA. Det var det tydligaste tecknet av alla. Glömmer man i kyrkan på påskdagen är det ju bara meningen. Och hittar du inga perfekta får du åka till Hallsberg och prata med Annica 🙂

    • Hon är värd det. Hälsa från mig, men vänta till nästa vecka för hon har påsklov nu. Var letade du? Jag tror inte det är så vanligt, det var bara jag som hade gett mig fan på att jag ville ha skojiga glas. Förlåt 🙂 (Hur långt är det till Hallsberg?)

     • Sprang runt Överby i Trollhättan, hittade ett par, men jag tänkte inte på att de är så genomskinliga och jag vill gömma så mycket som möjligt av området runt ögonen, så jag är tillbaka på ruta ett.

  • Jag har fortfarande mössa!!! Och stackars sädesärlor som intet ont anande kommit hit från väldigt sydliga breddgrader, de kommer ju frysa stjärtfjädrarna av sig.

 • Hahaha! Han ser helt oberörd ut med sin mexikanske polare på ryggen!!! Vilken gullig hund. Igår hade vi alla väder man kan tänka sig på en och samma dag i Stockholm. Bara vi kommer förbi Valborg så brukar det ge sig. Man går från dunjacka till bikini (ja inte jag förstås)och det finns ingen mellanting.

  • Han är verkligen helt oberörd hahaha. Ett dygn gick han omkring med sin gaucho på ryggen. Förra gången hade han den i en vecka. Det finns inget som irriterar honom förutom när han har gottat ner sig som lilla skeden och blir kliad. Om den store klunsen kommer då morrar den lille så tyst att nästan ingen hör. Det är det argaste han kan vara. Tystbrumma på brorsan.

   Jag fryser snart ihjäl, men idag blir de långshorts för jag är SÅ trött på alla tjocka kläder att jag brummorrar jag med.

 • Håller med om att det måste vara slut på att vara kallt snart, men hur jag än blänger på moln och kalla vindar så fortsätter de hålla på och bära sig åt. Fy!

  Rosa solbrillor vore alldeles, alldeles underbart! Men Hallsberg ligger långt bort. Vad göra, vad göra?

  • Har hört rykten om att Hallsberg har internet. Är inte helt bekräftat dock 😉
   Så gjorde jag iaf. Talade om vad jag ville ha och hur dåligt jag såg. Voilà?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.