De bara ligger där i Hallsberg 

Istället för att ligga här! Och jag dog lite inombords när jag fick bilden av Annica. Glasögonen som inte hann komma före påsk har nu anlänt butik i Hallsberg och de är ta mig tusan snyggare än jag någonsin kunnat begära.


Varje gång jag tittar på kortet rusar vilopulsen iväg lite och jag är väldigt imponerad. Att Annica är fantastisk på att tänka utanför boxen visste jag ju redan, men att hela kedjan av händelser skulle fungera var jag en smula bekymrad över. Att det skulle haka upp sig någonstans.

Men det gjorde inte det! Där ligger mina tvåfärgade och slipade glasögon och bara är sjukt snygga. Snyggare än de rosa till och med, men jag får satsa på variation så inget av glasögonparen känner sig åsidosatta.

Kan vi hålla tummarna för att Annica hinner posta dem idag? Och att posten sköter sig. Jag är nog mer bekymrad över det sistnämnda.

Hundarna hälsar även att ni inte skall glömma tävlingen i förra inlägget. De är lika snygga de, men fördelaktigt nog kan man använda dem utan att vara glasögonorm.

Och alldeles strax är det dags att åka och hälsa på Staffen Sigge som fått en lillebror. En alldeles ny och svart liten minigris på elva veckor.

Givetvis tar jag med mig kameran. Här skall det bitpussas.