Nu har vi vinkat av boken

Och en liten extra överraskning som jag och min usla humor tyckte var fantastiskt rolig. Det kanske inte Ella-Bella tycker när det ligger i brevlådan (förhoppningsvis) imorgon.

IMG_1070

Här ser ni två riktiga fotogenier. Det var längesedan jag lyckades ta så många foton av samma motiv och utkomsten blev förskräcklig och förskräckligare. Den här bilden av Bokhandlerskan, Författaren (lilla bilden på boken) och mig är suddig och skitdålig, men det var den bästa bilden av tio tagna. Jag svettades floder i ansiktet och hade svettats bort precis varenda litet puderfnas på överläppen, på de andra bilderna såg jag ut som Frankenstein och det är inte ens ett skämt. Blek och genomsvettig. Bokhandlerskan blundade. Den enda som inte rörde en min var Författaren, men det känns som att hans deltagande i bild är ganska statiskt.

I alla fall så fick jag en idé, men det verkar inte vara någon större fart på er just nu så jag kommer återkomma om det en regnig dag när det inte är mitt i industrisemestern.

Det där jag skrev om att Författaren ville ha prisutdelning i flygplan ovanför Strömstad och att vi i så fall tänkte oss en ny och annan tävling för att skoja till det lite, där ville jag ju ha feedback om intresse fanns för dylik tävling för att inte anstränga oss i onödan. Hallå, det är liksom hundra grader ute, man ÅÅÅRKAR inte anstränga sig i onödan?

Ni ansträngde er inte så mycket heller, mest lite, men som Humlan så klokt kommenterade; det är ju en bit att åka för de läsare som inte bor nästgårds. Däremot vill jag bara påpeka att det är NI som bor långt bort från mig, inte tvärtom. Det är ju min blogg, då kan det ju omöjligt vara jag som bor långt bort från er?

Min överkokta hjärna fick en briljant idé. Varför inte involvera något av hotellen i stan? Eller ge vinnaren mitt gamla vindskydd från 80-talet och en plats på någon av campingplatserna? Det tror jag säkert är lösbart lite senare i sommar när det inte är akut högsäsong längre. Hotellen alltså, campingen var mest ett tomt hot. ELLER?

Då kanske det skulle finnas visst intresse? En vinst, en udda prisutdelning som troligen inkluderar flygplan med Författaren, Bokhandlerskan och mig? Sedan vet inte Författaren om det här än, men jag vill även ha med Psykopaten, dvs killen som är modell för omslaget på just den boken. Det är ju ett måste. Han är ju dödsläskig nu. Och en övernattning för två i den lilla staden vid havet, för två eftersom man sällan tycker att det är kul att åka på minisemester ensam.

Ni kanske kan fundera över det någon dag när ni inte är fullt upptagna med att dricka rosé i motljus, grilla någon avancerad maträtt eller er själva på stranden?

Om man skall tro på SMHI (och det gör man ju inte så ofta) skulle ni ha tid att svara på det om kanske en vecka eller så.

Idag har jag gjort saker man inte bör göra när det är väldigt varmt ute. Det är rentav korkat att göra det när det är fint väder faktiskt. Särskilt när man har båt som man skulle kunnat avnjuta havsbris på istället. Men maken är hyperstressad över att han måste hinna färdigt med … något som måste göras innan snickare kommer för att det skall bli ett garage i ladan någon gång (medan jag fortfarande bara ser meningslösheten i garaget) och innan vi drar ut på böljan den blå måste även hund nummer två klippas.

Vi är alltså landkrabbor när det är näst intill vindstilla och fantastiskt väder. Maken gör saker jag inte förstår mig på och jag har ägnat dagen åt att påbörja Operation Trimning av Stor.

Om man har Instagram vet man att det inte har gått så bra.

Sedan har jag sorterat i mina nagellådor från före flytten och konstaterat att jag har en miljard nageldekorationer och ungefär lika mycket glitter. Bra att veta inför framtida pysselkvällar när det är 30-gradig värme ute.

Jag väljer verkligen mina tillfällen.

Kan vi prata om tävlingen nu? Och vilka fotogenier vi är.

0 thoughts on “Nu har vi vinkat av boken

 • Sorry för taskig feedback men det har varit lite annat här som har involverat sambon , undersökningar , båtar , halvtaskig semester om man bortser från vädret då och funderingar samt många djupa andetag. Du kan läsa själv om du är nyfiken 🙂 Just nu är jag bara hemma och vänder sen blir det ut med båten igen under dan , vara hemma funkar bara inte vi hade otroliga 32 grader och vindstilla igår em.
  Men det låter kanon det där om det ingår lite vovvegos i priset.

 • Sorry för obefintlig kommentering från min sida men har fullt upp med iordningställande av blivande gästrum här på landet. Tyvärr inbegriper det delvis rivning av uråldrig murstock av blålera (den hade delvis rasat själv tidigare så vi avslutade det jobbet), tvättning av blålera från likaledes gamla stockar, gjutning av viss del av golv, uppbyggnad av förråd och garderob samt möblering. Vem sa att man skulle vila på semestern?
  Angående tävling är jag sjukt sugen på vovvegoset. Var det inte det som var priset? 😉
  Våra sommargrannar här på landet har beställt en valp av samma sort som Stor och Liten men de hinner inte hämta den (vet ej könet) innan vi åker hem om ett par veckor.

  • Men när får ni träffa valpen? Måste ni vänta till nästa sommar? Var kommer den ifrån och hur ser den ut? Flicka eller pojke och kan jag få komma och hälsa på den? Allt det där andra jobbet hade ju varit värt det om ni hade fått gosa med valp?

   • Vi får tyvärr inte träffa den lilla pälsbollen förrän nästa sommar och då lär det inte vara någon liten pälsboll längre men sånt hindrar aldrig gos. Men det hade ju varit helt underbart om jag hade fått träffa den som pluttis.
    Jag tror att det var i Alvesta eller någon annan stad på A i de lite mer södra delarna av landet (jämfört med Ö-vik) som de ska hämta vovvebebisen. Jag lyssnade inte så noga eftersom jag hade förlorat mig i hur söt den kommer att vara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.