Ni som gillar att läsa

Eftersom jag är lite tjuvaktig snoddes den här idén från instagram häromdagen. Helt nytt för mig med bokbingo, men det lät HUR kul som helst. Till och med kobingo har jag hört talas om, men det här var helt nytt och låter dessutom så mycket enklare. Det bästa måste ju vara att det inte spelar någon som helst roll var man befinner sig rent geografiskt.

Jag tänker spela i sommar. Med start NU. Typ. Kanske inte riktigt med en gång för jag kan inte sätta mig och läsa bums. Men senare ikväll.

Vi kan väl hålla varandra uppdaterade via blogg och med hashtaggen på instagram?

In med er HÄR, ni kommer till bloggen hos Strömstad Bokhandel.

Dit skall jag även senare idag för nu har ÄNTLIGEN Psykopaten kommit som pocket.

Har ni tur vinner ni ett exemplar här på bloggen med, kanske till och med signerat, men det blir en helt egen tävling av något slag.

När jag har läst den kommer jag aldrig mer våga åka in och gå på stadens gator sägs det.

(Behöver ni ställa frågor om bokbingot gör ni det på bokhandelns blogg. Såklart.)

Och nej, inlägget är inte sponsrat. Den här gången heller.

Nu spelar vi.

0 thoughts on “Ni som gillar att läsa

 • Jag skulle nog behöva ett år på mig, det blir inte så mycket läst här, men visst ska jag prova.
  Vilken trevlig blogg! Den kan man ju följa även om man inte bor i rätt stad. 🙂

   • Ha ha! Tänkte inte på hur det lät!
    Men när jag läser bokhandlarbloggen så blir jag väldigt sugen på att besöka själva bokhandeln också, får en bild av ett väldigt trevligt ställe som man gärna tittar in till. Bokrecensionerna kan jag ju läsa även från denna kust.

    • FNISS. Men det var ju jätteroligt. För tom jag fattade att du inte menade det så.
     Det här är faktiskt en synnerligt trevlig bokhandel, med MYCKET böcker eftersom den till ytan är stor. Men de har kvittensblock och massor av olika pennor. Sånt mäter jag bokhandelskvalitet i.

    • Det gjorde jag, jag började läsa ganska sent på kvällen och sedan var det plötsligt natt när jag tittade upp.
     Och i dag har jag läst halva dagen och nu är boken slut. Vet inte om det är bokbingon eller något annat som gör det, men plötsligt hinner jag med att läsa. (Och jag struntar i allt jag borde göra här hemma.)
     Har fått min bingobricka och funderar nu på vilken ruta jag ska kryssa i. En ikryssad ruta ger ju ingen vinst, men jag är i alla fall igång! 😀

     • Jag har inte kryssat något, men hoppas kunna göra det snart. Vi får prioritera. (Är det ngn tröst att jag antagligen är lika långsam eller långsammare?)

 • Jag är i lite chock, först nu läst Din kompis Bloggbevakning. Bla, bla. Herregud tog dem dina pengar för att köpa upp 2 bolag? Fattar att Du betalade för Din 3:e del i bolaget men sen… fan fattar inte

  • Lång historia jättekort; jag var likadelsägare i företagen med Monas man och Monas mans syster. Vi ägde en tredjedel var. Jag köpte min del för en halv miljon och jag lånade in 400.000. Om man läser domen var problemet att jag inte var delaktig i några beslut och att jag inte fick tillbaka de inlånade pengarna. Nu ligger det bakom mig och där kommer det ligga.

  • Tjohooo. Jag skall börja när jag går och lägger mig. Med Psykopaten. Har inte kollat än om den ens platsar i någon av bingorutorna 😉

 • Men åh tusan så kul! Jag har bara ett problem som stavas 1-åring…är en bokmal i vanliga fall men numera är jag glad om jag hinner läsa på mjölkpaketet 🙂

  • Men kan du inte smygläsa? Det är ju ändå kul att läsa, även om man inte behöver läsa en miljard böcker? Fast iofs är inte mjölkpaketet med på bingobrickan tror jag 🙂

   • Jag funderar på att smygläsa ändå. Någon rad på kvällskvisten borde gå, om jag inte själv slocknar. Ska maila så jag i alla fall får bingobrickan 🙂

 • Du är för snäll, det vet du redan! Dom försökte lura dig, så hemskt! Hoppas det går åt helvete för dem, men tror företaget bara är Monas idag, hon o familjen lever på bloggen.

 • Har fått min bricka och delat inlägget på FB. Vem vet, kanske nån av mina kompisar hänger på.

  Hela historien kring företagen och allt det är sjuk. Hur man kan behandla folk på det viset och inbilla sig att man har någon trovärdighet kvar är mig en gåta. Jag har förstått att de båda är narcissister och helt utan samvete, men en dag kommer verkligheten ikapp och biter dem i arslet. Heja dig, Victoria. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.