Uttråkningsdepressionen

Ligger som en våt filt över huset och stämningen går att skära i med en slö smörkniv.

Fyrbeningarna väntar på att klockan skall bli fem. Så de får LEKA något åtminstone. De har nämligen lite utegångsförbud hela gänget, eftersom det blåser så mycket ute att de trillar omkull när de balansbajsar.

När det blåser SÅ mycket får man inte leva rövare i skogen för deras mamma vill helst inte ha ett träd i huvudet. Hon vill inte att någon skall få ett träd i huvudet faktiskt.

Då är det inneliggardag som gäller för fyrbeningarna och en del hanterar det lite bättre än andra.

Den här är dödligt uttråkad och ger mig BLICKEN. Han har till och med krokodiltårar på näsan.

IMG_9339

Lite sådär “Ameh kom igen då morsan, ser du inte att jag är LESSEN?”. Dessutom har Stor myror i benen. Han har byter sovplats mellan våra fyra soffhörn en gång var femte minut. Lite konstigt med tanke på att Liten brukar springa åttor runt honom varje dag. Stor är inte snabbast, men han är vår Ferdinand, och han har saker att göra på ställen som doftar gott. Jag är dum som står i vägen för hans kontrollrundor.

Sedan har vi lilla Askungen.

IMG_9346

Som alltid är glad och positiv. Han viftar ju till och med på svansen när han sover.

Nu är det mer Norénsk ångestdramatik, “Vad äääär väl en bal på slottet mot att ligga här och titta på utomhuset istället för att vara i utomhuset?”.

Mini tar det mer med ro, som vanligt.

IMG_9332

Det mest irriterande för hennes del är att hundarna envisas med att ligga inne och i vägen överallt och hela tiden.

Men hon håller sig åtminstone långt bort från krypgrunden.

EN timma kvar.

Ni är förvånansvärt få som vill ha parfymen faktiskt, men det är ju positivt för de som faktiskt vill ha den.

Sjukt bra odds för de tävlande.

0 thoughts on “Uttråkningsdepressionen

  • De väntar de med. För att vara så rättvis som möjligt blir det filmdragning och det tar en liten liten stund att förbereda, kasta på hundar och slutligen ladda upp på internätet. Snart Nina, snart 😉

 • Jag droppade tävlingen eftersom jag inte visste om den passade mig lr inte, hade inte tid o gå ner till stan och provlukta heller. Så därför lät jag andra som ville ha den tävla istället för att ev chansa på att vinna något som inte passar mig 🙂

  • Det är ju det som är kruxet med parfymer. Jag köpte, för tusen år sedan, DKNY:s gröna äppleparfym för den luktade SÅ gott. Sen luktade den kattkiss på mig och jag gav bort den till kamrats dotter. Varje gång jag träffar henne talar jag om för henne hur himla gott hon luktar och frågar vad hon har för parfym, varje gång svarar hon och undrar om jag är senil. Det är jag tydligen 🙂

 • Men stackars pälsbollar. Behöva ligga inne en hel dag när man har så mycket spring i benen.
  Ledsen att jag inte är med i tävlingen men jag är väldigt försiktig med dofter. Det har visat sig att när jag har köpt underbara dofter för en himlans massa mynt och sen börjat använda dem så tål jag dem inte. Helt värdelöst att inte tåla sin egen parfym/eau de toilette. I och för sig brukar det glädja dottern för då kan hon ta flaskan med min tillåtelse. Hon tar, väldigt ofta, mina prylar även utan att fråga.

  • Hahahaha, åh denna ljuvliga ålder när man tjuvar allt från sin mamma (även om det nu är trist att inte kunna ha det själv). Men det är ju egentligen en komplimang att hon snor. Så tänkte jag som tonårig yrkestjuv i hemmet 😉

   • Jo då, men hur kommer det sig att det bara är de dyraste parfymerna, min halsduk från Mullberry m.m. som hon “lånar”? Skulle nog vilja påstå att den “lilla” damen är en märkessnobb utan att ha råd med det. 😉 Som tur är så har hon inte samma skostorlek som jag för då hade jag väl blivit av med många av mina fotbeklädnader också. 😀

    • Jag vill minnas att jag gjorde exakt samma sak när jag bodde hemma. Som utflyttad fick jag raskt sluta, för jag hade inte råd med den egna lilla lönen och det var för långt att åka hem och “låna” varje gång. Hon lär sig nog att rätta mun efter matsäck 😉 Men jag hade blivit skogstokig av att ha en tjuvande dotter i huset, jag är tillräckligt duktig på att slarva bort mina egna grejor så att ha någon som lånar okontrollerat…herregud. Spöstraff! Det kan du hälsa henne, så inser hon även att hon har en snäll mamma 🙂

     • tack & lov har jag bara blivit överkänslig mot nästan alla deo, om jag använder fel deo blir jag röd o det kliar som bara den.

      Men upptäckte jag tålde Rosenserien deo enda kruxet med den e ju att den e svindyr som vart van vid o köpa billiga deo’s som t ex nivea & rexona

      Men råkade hitta en annan på ge-kås sist som inte heller innehåller Aluminium som e billigare som ids inte luktar riktigt lika gott men som får duga som vardags/jobb deo så kan jag ha Rosenseriens när jag vill lyxa till det 🙂

      Har aldrig snott av morsan för aldrig gillrat det hon haft, däremot var jag inne o rotade i ena systerns rum när hon var borta iaf jag skulle hitta något kul 🙂

     • Biotherm. Den har jag haft sen jag var typ 13 år. Allergifri och det finns inte en chans att man luktar annat än hallon med den.

 • Om ni undrar VAD det är som tar en helsikes tid så är det filmen som tar tid på sig att ladda upp. Jag har tittat elakt på uppladdningen flera gånger, men det går inte snabbare för det.
  Det är alltså inte jag som är lat och slarvig, för jag har ägnat de senaste tre timmarna åt att utföra dragningen och blänga illvilligt på telefonen. Den kommer snart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.