Parfymdragning och glada hundar? (ÄNTLIGEN OCH GRATTIS … ??? )

Ni får kika på kommentarerna själva för att se så allt blev rätt och riktigt. Svaret att det var Crocs från Ullared var faktiskt så himla roligt att det nästan förtjänar en helt egen parfym, i en helt egen kategori. Men jag har ju bara en. Inte helt otippat svar om man tänker efter, med en man som avgudar foppatofflor.

Ett tävlingssvar kom inte bland kommentarerna utan i feedbacken som bara jag ser, det får ni se här. För rättvisans skull, så ingen UNDRAR varför det är en lapplott med ett namn som inte fanns i kommentarerna.

Screen Shot 2016-04-18 at 17.59.06

 

Nu. Film. Som tog jättelång tid att ladda upp eftersom den är jättelång och jag ber om ursäkt till alla som har suttit och väntat. Men jag har inte varit sysslolös på den här sidan heller, eftersom jag har ägnat de senaste två timmarna åt att blänga illvilligt på uppladdning, telefon, dator och försökt hitta genvägar till snabbare uppladdning. Jag har alltså inte struntat i er och legat på soffan, käkat praliner och kliat uttråkat hundöra under tiden, Snarare slitit mitt hår och lärt hundarna alla de fulaste svärorden jag har på repertoaren.

Jag vill ÄVEN säga först att ingen alls har städat eller ens tagit hand om disken vilket ger mig så mycket armsvett att jag inte ens klarar att kolla på filmen själv. Men jag kände mig lite HETSAD (och hetsig) och hann därmed bara förbereda maken på sina uppgifter (låter helt klart lättare än det var) och leta upp papper och penna själv. Torpet är som det är.

Det är tydligen bara alla andra som alltid har det så jävla bloggfint och förberett och tomma ytor och levande blommor och vattenkammade hundar och VITT och svenskt jäkla tenn överallt. Här är det bara kattens hårbollar som är vita. Men jo, så här i efterhand hatar jag mig själv lite för att jag inte ens plockade undan på diskbänken.

Nu då? Filmen. (Och ni får titta till slutet för att se vem som vann, eftersom det är oklippt så man inte kan fuska.)

 

 

TJOHOOO! Och grattis!

objects-0017

Maila mig din adress och allt det där på vic@fitterbittan.se

Den luktar faktiskt alldeles fantastiskt gott. Bara inte på mig.

Det kommer mer tävlingar, hundarna har satt det som krav för att jag skall få lov att fortsätta blogga och vem är jag att säga emot?

0 thoughts on “Parfymdragning och glada hundar? (ÄNTLIGEN OCH GRATTIS … ??? )

 • Grattis Jenny!

  Rolig film med uppmuntrande hundskall för att du tar för lång tid på dig med lapparna. Och jag lovar att i n g e n tittade på bakgrunden när det hände så mycket precis framför kameran. 😀

  P.S. Jag gillar retroköket med de vackert ljusblå luckorna.

  • Hahaha ja! Dessutom sparkar Stor mig på bakbenet två gånger, det gör han alltid när han är otålig och jag är långsam och det gör skitont.

   Jag gillar faktiskt också köket, det skall behållas som det är, väggarna skall målas om bara. Det måste väl vara 40- eller 50-tal? Och framför allt ljusblått. Älskar ljusblått.

 • Han har hittat rätt sätt att tala om att nu räcker det? 😉

  Ja, gissningsvis 40-tal på det köket och färgen är underbar. <3 Finns potential att bygga resten av köket omkring det.

  • Han började göra det som liten när han blev hungrig och jag inte fattade tillräckligt snabbt. Det var gölligt när han var liten. Nu är det inte lika rart längre eftersom han fotar till ordentligt och alltid precis på den tunna huden i knävecken, men nu är det ju för sent. Jag får skylla mig själv. Och det gör jag. Men jag förstår ju alltid vad han vill även om jag konstant ser misshandlad ut runt knäna.

 • Underbar film! Är så skönt att höra “sitt eget språk”.
  När man bor här uppe i Dalsland är det så att man känner det som att alla runt en har lite “solsting”. Översättning: alla låter helt blåsta i pallet, jämt!
  Då blir man alldeles särskilt glad över ordet knyckla (eller knöckla som jag kör med) .
  Min hund gör precis likadant . Rätt in i knävecket helst.
  Så farligt på bänken var det inte. Inget annat var ju kaos, så då spelar det ingen roll

  • HAHA! Som jag håller med dig. Och vi bor ju faktiskt bara ett lite större stenkast från varandra.

   För det första heter det ju knyckla (eller knöckla). För det andra har alla andra bloggar så himla vitt och rent. Det har inte vi. De som har vitt har nog inte hund(ar)?

 • Grattis till Jenny! Kul film och liite roligt med Stor som tycker att nu får du ge dig….
  Var glad att det bara är “bakbenet” han kickar på min Lurcher hade för vana att komma galopperande och köra upp nosen i skrevet på folk och knycka till ordentligt med huvudet samtidigt, vääääldigt poppis hos grabbarna i bekantskapskretsen 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.