Höga Nöjet

Underhållningsfaktorn av att läsa tävlingssvaren är hög. Inte för att ni har fel, faktum är att näääääästan alla har alldeles rätt.

Det roliga är kommunikationen i kommentarerna som gör det förtvivlat svårt och ovant att inte svara och släppa igenom. Inte än.

Men imorgon måndag 17.00 släpper jag kommentarena och låter hundarna tugga i sig en vinnare.

Jyckarna låter hälsa att de ser fram emot en måndag, medan matte som vanligt inte gör det. Men det beror på att matte inte finner något som helst nöje i att galoppera på alla fyra över ängen, rulla sig i dyngpölar, äta på golvet eller kasta sig över ihoprullade papperstussar. Matte får inte heller lägga sig raklång på soffan med magen i vädret och fisa efter frukost och ingen har hon som kliar henne på magen.

Var och en blir salig på sitt vis tydligen

En dag kvar – Lycka Till

0 thoughts on “Höga Nöjet

 • …och så kan ju vi då inte heller kommentera på de gömda kommentarerna, så här sitter vi och väntar… 😉

  De mentala bilderna av hur du galopperar över ängarna, klafsar omkring i bäcken ihop med lurvskallarna och äter på golvet är obetalbara. Fniss.

  • Du är inte ensam om att vänta haha! Jag lade precis ut bilder på mina dramatiskt väntande hundar.

   Fniss! Du överförde just den bilden till mig. Det är inget jag vill se. Vissa hade nog kunnat galoppera över ängar och klafsa i bäckar iklädd skir klänning och blommor i håret. Det hade inte jag kunnat. Äta på golvet är nog svårare att göra ljuvt. Jag får bilden av mig själv som ett kosläpp. Med juver och … ja …mycket som liksom hänger och slänger?

 • Nu är Det mindre än en timme kvar tills vi får svar är hundarna pigga nu och redo att ge oss svar på vem som vunnit. Jag väntar med spänning om det blir jag så håll oss inte på sträckbänken allt för länge efter 17.00

  • Hahaha, NI blev uttråkade exakt samtidigt som hundarna talade om för mig att livet är pest. Oerhört underhållande i mitt huvud eftersom jag ser er framför mig med samma blick och i samma ställning som de arma arma djuren nu. Det fnissar jag högt åt här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.