Sällskapsspel och hungersnödsdöd

99 procent av den här dagen har varit SÅ värdelös. För att inte tala om hur håglös jag har varit.

Är det så här det känns att inte käka mer än en två-åring petar i sig på en dag kan det kvitta. Då får låren fortsätta vara lite breda och så får jag helt sonika göra en och annan sit-up istället. Vilket det antagligen inte heter längre, men det STRUNTAR jag i. Vem skall haffa mig? Träningspolisen eller? HAH!

Man kan inte låta bli att tänka på de som liksom svälter jämt, när jag inte ens klarar att svälta lite grand och jag tror inte ett ögonblick på att det kan vara nyttigt när det känns som att magen är så tom att man hör magkatarren surna till och börja hugga i mellangärdet.

28 timmar klarade jag. Det är typ rimligt. Jag hade åkt till veterinären och hämtat slaktmasken annars (vi blev av med vår nattjour i stan, så det får bli djurdoktorn).

När jag väl hade beslutat mig, med lite hjälp på traven från Facebook, och rusat ner i köket och käkat kvällsmat blev jag riktigt käck igen. I alla fall precis som vanligt. Åtminstone lite käck? Tillräckligt för att bädda rent, styra upp lite kläder och tvätta håret. Jag hade inte uträttat någotdera utan mat.

Då gick jag ner och spelade spel med maken.

 

 

Och jag har tydligen inte plockat undan på diskbänken ÄN.

Som ni hör och som vanligt har vi givetvis inte läst manualen.

Det var inte särskilt komplicerade regler, men det retar mig att maken inte gick på mitt LJUG om vad den snurriga pilen betydde.

Han har ingen som helst respekt för min sura tonart.

0 thoughts on “Sällskapsspel och hungersnödsdöd

 • Svält funkar ju tyvärr inte när man är sälformad. Blir så jobbigt för omgivningen då… Jag kör när andan faller på shakes till frukost och lunch och så äter jag vanlig middag. Det enda som hjälper för mig är träning, för då försvinner det centimetrar, dock inte så många kilon. Tror man får bli vän med sig själv och sin metabolism. Klimakteriet hjälper ju inte heller till nåt större… Köp kläder som passar, är sköna och du känner dig fin i och skit i beachen. Vem bryr sig, du har ju flyttat till skogen 🙂 PV har väl en massa tjusiga tunikor? Såna gillar jag. Kan man dölja uttänjd mage under.

  • Inte bara omgivningen. Imorse skuttade jag ur sängen (på en MÅNDAG) och kvittrade ner till köket för att jag skulle äta frukost. Jag har kläder som passar, men jag har även en garderob full med kläder som inte passar och som jag hade när vi flyttade till småstaden på heltid. Jag skulle vilja ha dem igen.

 • Tackar fint för morrongarvet! Jag misstänker att vovvarna kommer att kräva att ni spelar varenda kväll. Det där med att svälta är inte någon bra idé för oss klimakteriehäxor 🙂 ta en shake till frukost o lunch som någon föreslog o ät som vanligt fast med mer grönsaker till kvällen så slipper du svälta ihjäl sen är ju tunikor en bra idé 🙂 det använder jag mig av

 • Nä fy för shakes o svält :/
  Har ingen annan lösning på hur men det måste finnas bättre sätt.

  Fniss ni är för roliga! Vilket spel

 • Har hört ett rykte om att lagom mängd mat, mycket grönt (man kan alltid färga grädden och äta mycket pistageglass) och träning ska göra susen för oss med sälformade kroppar. Men det är endast ett rykte. Har inte sett någon vetenskaplig bevisning på att så är fallet. Inte heller mina egna väldigt ovetenskapliga försök har genererat någon som helst fog för detta rykte. Men jag tror inte på svält. Ät och njut säger jag.

  vad spelet anbelangar så tror jag nog hundarna uppskattar det mer än ni. Men det var en bra start på en annars rätt seg dag. Fick mig ett gott garv och det tackar jag för.

 • Ha ha, det fanns två som gillade stort när ni förlorade i alla fall. Vi har slängt en massa pepparrotsgrädde, efter buffé i lördags. Blev bäst så när yngste brorson tog fel till chokladtårtan. Vi kanske skulle ha ägnat oss åt sällskapsspel istället …
  Annars tuggar vi rester, äter tårta till kaffet och njuter av lugnet efter firandet. Husets två lagotto är övertygade om att jag är här bara för att bjuda på en massa kliande och en och annan godbit.

  • ÅH lagottosar. Klart att du bjussar på kliande och godis? Du kan väl inte bara sitta och vara sysslolös 🙂

   Men. Hur smakar pepparotsgrädde till tårta? Var det inte lite överdrivet att slänga den?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.