Den där andra sidan som ni tjatar om?

Iklädd lite leriga skor i skogen sitter jag och laddar för GLAMMIG tillvaro i hufvudstaden, med klackar istället för lerklumpar under fötterna. Åtminstone klackar som inte sjunker ner i blaskig gräsmatta.

Det är dags att åka till fel sida. Min plan är att hänga armkrok i en sådan här. Med en Bellini i handen. Det kommer vara min sysselsättning under helgen. Jag skall klara att hänga så länge att jag kommer vara redo för Ninja Warriors när jag kommer ner igen. (Troligt?)

 

kristall

Först är det modevisning på Plain Vanilla på onsdag. Enormt hög glamfaktor på det med. Tacksamheten över hållna tummar för ingen snö just på onsdag känner inga gränser.

Sedan kör vi ända in i kaklet.

Men, om jag nu har packningsproblem i vanliga fall blir de ju inte mindre när det är varierande väder? Det är vår och vinter och Johanna säger att jag inte får ta med hela min garderob. Hon påstår att jag måste öva på att planera mina outfittor.

Hur går det ens till när det kommer vara två årstider att ta hänsyn till?

0 thoughts on “Den där andra sidan som ni tjatar om?

  • Det gjorde jag ju sist. Och nu råkar jag tycka om alla de kläderna. Och blir det vår kan man ha sandaler, är det inte vår måste man ha stövlar. Kofta under capen eller ingen kofta? Det här kommer bli jättekomplicerat?

   • Tar du kofta under capen kan du ta av koftan och stoppa I handväskan när du blir för varm. En snygg stövlett avhjälper skoproblematiken. Se bara till att de är bekväma också. Ett par ombyten som dessutom går att mixa med varandra så har du plötsligt fler möjligheter men mindre packning…

 • Gör som jag gjorde nu när jag åkte till norrland, håll dig inomhus. Fast då får du ändra programmet förståss …
  Men i morgon ska jag åka tåg och sedan är snöblask inte roligt alls, så vi kan väl hålla tummarna för hela veckan.

   • Jag åker hem till Stockholm i dag.
    Sedan går jag hem från centralen och hoppas att jag inte möter några psykopater på vägen.
    Och jag hoppas att snön inte ligger djup i stan, här i Umeå ligger den kvar sedan gårdagens snö(o)väder.

    • Då åker vi mot samma mål, men från olika väderstreck. Jag kommer bli jättearg om det snöar imorgon eller någon annan dag. Verkligen skitarg. Ha en fin resa och hoppas att det inte ligger snö på spåren. 🙂

 • Ha det jättekul i Sibirien,haha.Snart kör vi clamping här från västkust till”söderkust”May the force be with me….Allvarligt,så är jag riktigt avundsjuk på dig att få gå på PV ‘ visning,Och var rädd om lårbenshalsarna i trapetsen…….ps tack för tips om bloggbevakning-grymt rolig.

 • Håller tummarna stenhårt då lillgrabben är på g med flickvän o valp för att umgås med sin älskade mamma (läs kompisarna vill träffa honom) eftersom han har uppnått körkortsålder och numera har egen bil så klappar hjärtat lite oroligt när han är ute o far. Modevisning låter helkul fast jag tror jag håller mig till grabbhalvan i helgen 🙂

  • Jag har kämpat med det, men det slutar alltid med att jag fryser när jag liksom känner att jag skall utmana just vädret. Gör inte du det?

    • Och regnkappa garanterar oftast sol. Funkade dock skitdåligt när jag var i Göteborg för några veckor sedan. Men kan ha varit skovalet (ballerina) som strulade till det.

     • FNISS. Ballerina i rå göteborgskyla är inte bästa valet. Det är typiskt sådant man får urinvägsinfektion i fötterna av?

     • Den ena ballerinan fick nog uvi i alla fall utseendemässigt…
      Min kollega som var med och är uppväxt i stan dömde ut mitt skoval innan vi lämnat Göteborg c. Veklingar i syd 😉

     • Hahaha, den här veklingen hade hög tilltro till huvudstaden och åkte upp med knallrosa ballerina i packningen. Det snöar!? Det var lite ogenomtänkt.

 • Varje morgon är det vinter, varje em är det vår.
  Imorgon ska jag till Arlanda på möte och ska försöka bestämma mig för EN outfit. Helst bestämma det ikväll. Men då det inte lär bli någon Bellini att sippa på, så blir det nog lite lättare för mig. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.