Förresten

Högt ärad make kom hem med ett spel och utmanade mig.

image

Vi är tävlingsmänniskor, ingen av oss har spelat det och det rekommenderas för tre år och uppåt.

Uppåt är ju en ganska bred ålderskategori, som vi absolut tillhör.

Men om man skulle ta och spela det lite senare ikväll då? Någon som har testat och i så fall, hur förbannad blir man om man förlorar?

Dessutom undrar jag om man får äta det som liksom råkar träffa munnen om man har en fastesöndag. Idag är det nämligen fasta som gäller, men om man händelsevis skulle sätta en pizza med bearnaisesås på spelplattan kan man ju faktiskt inte rå för det som eventuellt trillar in i munnen?

Jag skall läsa reglerna sedan.

// Herr och Fru Barnslig

0 thoughts on “Förresten

 • Malin i Norrland says:

  Haha, såg en hemmavideo med en familj som hade en sån på nätet. Såg ju skitkul ut ju!
  Absolut att man får äta det som träffar nyllet… lite tröst måste man ju få om man förlorar, fasta eller ej

  • Jag tror det var därför han köpte det. Egentligen som present, men det såg för roligt ut. Dock tror jag att jag nitar honom om jag forlorar. På ren instinkt 🙂

 • Haha det kanske är att rekommendera att spela det utomhus om man skulle behöva spola av sig eller ni överlåter till pälsdjuren att ta upp resterna?
  Nej jag har inte testat utan det var mest en fundering för jag vet ju att jag hade nitat för full kraft om jag fick en chans att kasta nåt i matväg, jag menar hur kan man missa en sån chans?!

  • Utomhus är för kallt 😉 Men jag tror inte man sular iväg maten själv. Man kör varannan gång och drar/vrider en spak. Det är slumpen som avgör om man får det i ansiktet. En snällare version av rysk roulette, men jag kommer bli skitarg i alla fall.

  • Malin i Norrland says:

   Tyvärr kan man inte själv styra hastigheten…
   Det går till så att person A sitter med grejen framför sig. Person B snurrar på en skiva med siffror och den siffran pilen hamnar på, så många ggr ska A trycka på en knapp på grejen. Och så är det som rysk roulette, har man otur far plattan med vad för gojsigt lagt där upp nångång under dessa ggr man har på sig att trycka. Har man tur (eller otur i en fastande Victorias fall) så händer inget

 • Ha ha, låt slumpen avgöra om man får något att äta. Och du kan ju inte bli arg på maken när det är slumpen som avgör … väl?

 • Förstår ditt dilemma med fastandet. Har själv prövat alla möjliga dieter innan jag för några år sedan bara helt sonika fick nog.
  Bestämde mig för att börja räkna kalorier. Helt välja bort ben o Jerry. O godis kakor bullar läsk chips o annan skit. Kilona bara rasade av mig fick ju ändå äta o hela tiden vara MÄTT av rätta grejer. När jag var riktigt godissugen så åt jag kvarg hallon o lite lakritspulver. Tappa ner till 72 kg men ca 8 har smygits på under två år har dock legat kvar runt 80 en längre tid. Ska oxå tilläggas att Ben o Jerry är tebax i mitt liv. Kör nu min andra vecka med 5-2 förra funka jätte bra blir spännande vad denna veckan gör blir väl veckan från Hell……. Men summa summarum skit i pulver dieter. Är riktig mat ta med hundarna på långpromenad o räkna kalorier kanske tillomed är så att du äter för LITE

  • Kan man bli tjock av att äta för lite?

   Räkna kalorier a’la VV verkar ju onekligen det smartaste. Det är ju inte hjärnkirurgi att man bör göra slut på mer än vad man vad man petar i sig, men trots det försöker man hitta genvägar 🙂 Jag har faktiskt dumpat Ben & Jerry. Nästan helt. De var inte bra för mig 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.