Prokrastinering 2.0

Skjut alltid upp till morgondagen vad du borde gjort idag?

Idag har jag bland annat:

 • Köpt Naturdiet inför tillverkning av sommarens hetaste strandkropp på kortast tid (säl är också en form)
 • Betalat räkningar utan att lida mig fördärvad trots att jag egentligen avskyr det
 • Rensat kattlådan, inte bara rensat den utan även bytt ut all sand och diskat den utan att lida alls
 • Bestämt mig för att gå spanska för nybörjare och möjligen en kurs till i kreativt skrivande till hösten (hej Granntanten?)
 • Funderat på om det finns universitetskurser i gaeliska (såg Outlander i helgen och blev väldigt påverkad, första gången en filmatisering är tusen gånger bättre än böckerna?)
 • Gått utomhus med hundarna enbart iklädd tisha, trosor och stödstrumpor pga ljummet väder och ingen vind (prisad vare gud i höjden för noll grannar)
 • Pratat med mormor och fått skäll för att jag skvallrat om ospecifik sak till mamma
 • Plockat fästingar och insett att vi inte längre har någon distriktsveterinär i småstaden, den har tydligen flyttat till Dingle så var skall vi nu få Bravecto från?
 • Undrat om Liten har en förlängd spökålder eller om han verkligen såg en jättefarlig älg i skogen som han var tvungen att skälla så barskt på att han lurade mig hela vägen runt huset och nästan in i skogen (samma klädsel som tidigare såklart, för att skrämma eventuell älg)
 • Varit glad över att Ohejdat är hemma igen från läskiga jordbävnings-Japan så jag har en sak mindre att oroa mig över och så vet jag att Fjante är glad
 • Tårögt tittat på alla Litens syskon som börjar flytta hemifrån för att ingen av dem skall flytta hit, inte ens Fröken Röd som är så söt med sitt vita tryne och uppkäftiga ögon
 • Vikt om alla tröjor i garderoben för att de kändes lite felvikta
 • Suktat över samma skor som jag suktar över varje vår och kollat om de har kommit i nya färger och givetvis har det kommit en blå variant som är så fin att jag dör, men de är även så dyra att bara tanken på att köpa ett par ger mig yrsel
 • Funderat över ytterligare en livesändning på bloggen, fast den här gången med make, hundar, katt och åtminstone något slags grundmanus

En bråkdel av vad min hjärna och några andra av mina sinnen har sysselsatt sig med idag samtidigt som jag har gjort lite annat, men inte tillräckligt mycket av det jag borde gjort. Min huvudsyssla har varit prokrastinering.

Trots det har jag inget att blogga om.

Skorna alltså! Det är första året jag ser dem i låg klackhöjd och den perfekta blå färgen. Var inte det onödigt av tillverkaren att ge mig extra bekymmer?

Screen Shot 2016-04-20 at 23.07.19

*skålar yrsligt i jordgubbsnaturdiet*

0 thoughts on “Prokrastinering 2.0

 • Jag behöver aldrig besöka veterinären för recept på Bravecto…ring dem bara så löser det recept i datorn och du kan hämta det på Apoteket..för ett apotek finns väl kvar där uppe i Nolhôtteland..?

  • Det är ju precis så jag har gjort innan, till distrikt i Strömstad som känner oss. Jag är osäker på om okänd vet är sugen på att göra samma sak, men jag skall testa.

 • Shit vad du hinner med när du prokastinerar!
  Lycka till med dieten, aningen långtråkigt med flytande föda hela tiden men funkar om man slipper träffa folk hela tiden 🙂 Maken ska kanske bo hos traktorn ett tag?
  Skorna är skitsnygga!Men som i mitt huvud sa liiite opraktiska på torpet, fast du kan ju alltid ha dom som inneskor 🙂
  Fästingar är blä och fy och usch, vi har precis vaccinerat oss mot TBE ett måste när man ska kajka runt i Mälaren i sommar.

  • I mitt fall handlar det mer om rask uppgång och en hel garderob full med kläder som jag inte får över röven. Det är erbarmligt trist.

 • Först var jag tvungen att slå upp vad prokastrinering betyder…..(tänkte mer på kastration)Tänkte också på att dresskoden verkar vara väldigt casual ute i “busken”(stödstrumpor&tshirt)och outfittan blir ju total med dessa svinsnygga skor.Sen såg jag på alla lurvetussarna som skulle flytta hemifrån MY GOOD så söta,.förstår att du ville ha en av dem.Min fundering för dagen är;varför är grannens barn skiträdda för jackrussel vovven?Men helt ok med den polisutbildade Schäfer’n…?ps säl/val motionerar ju hela dagarna,och vad har dom för det?

  • Hm. Det låter mysko att vara rädd för liten men inte för stor.

   Men alltså, man kan inte fokusera på något alls när man tittar på valparna som skall flytta hemifrån och INGEN flyttar till mig. Det är så ledsamt att jag dööööör.

   • Tror du inte dom skulle passa i södra Frankrike då?var finns dom?Var det gäller grannens barn tror jag (kom jag på nu)att föräldrarna är skiträdda för den lilla hunden,kanske det smittar av sig?mvh en nybliven”resande fru”givmigstyrka…

 • Skorna är to die for. *dreglar och måste påminna mig om att jag inte kan gå i såna skor längre och börjar gråta” Googlade lite och de finns i huuuur många snygga färger som helst. Men man får blunda för prislappen.

  Valparna är ursöta. Skojig lejonklippning på bakkroppen. Är det vanligt?

  Dieter är oftast inge kul alls. Jag kör nåt åt LCHF-hållet (traditionella modellen) då jag behöver mycket protein och mindre av allt annat. Sen kör jag Bibbis LCHF också, när jag kan. 😀

  • Rasklippningen ser ut så. Även om jag inte praktiserar rasklipp så måste jag faktiskt säga att det här åtminstone har en vettig anledning och inte bara är fånigt estetisk. Jyckarna kan ju dyka ner upp till åtta meter och simma upp till en mil (andra jyckar kan, inte mina) och då är klipptes de så på fiskebåtarna för att bakdelen enklare skulle kunna användas som roder och att inte all päls skulle tynga ner dem. De är arbetssamma rackare, om de bara vill 😉

   • Jag tänkte att det var för att valparna inte skötte toan så bra och att det fastnade i rumpan på dem, men det var intressant. Valparna är bedårande. <3

    Att just dina inte är så arbetsamma förvånar inte. 😀

 • Prokastrinera, jag erkänner att jag fick googla. Men fick till min förvåning se att det är mitt expertområde. Jag har bara inte haft ett namn på det tidigare. Tack Victoria, nu vet jag vad det är jag gör allt som oftast. Så supersöta valpar… Det är farligt att titta på sådana bilder om man har bestämt sig för att inte ha fler husdjur som vi har gjort.

  • Hahaha, prokrastinering är min bästa gren. Och det är ett användbart ord, särskilt om andra inte vet vad det betyder? Att ringa jobbet på morgonen och säga lite myndigt “ursäkta, jag kan inte komma in förrän klockan 12 idag för jag måste dessvärre prokrastinera lite”?

   Kan man verkligen verkligen bestämma sig för att inte ha fler husdjur? Alltså kan kan man väl, men lyder man sig själv? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.