Någon som vill vara med på junta?

Vi har en smygare ibland oss. Eller ja, vi har säkert fler smygare, men en smygare vet jag om eftersom hon har kontaktat mig bakom kulisserna. Hon heter Lise-Lotte, har en bokhandel och vill starta en junta.

Den här bokhandeln närmare bestämt.

IMG_9362

Det här är en riktig bokhandel. En sådan där som säljer kvittensblock med karbonpapper i och där man kan välja mellan olika hårdhet på stiften i blyertspennorna. Dessutom har de böcker. Såklart. Och trots att jag läser 99 procent e-böcker och lyssnar på ljudböcker så älskar jag att knata runt i en bokhandel. Jag är mer noggrann och tar mer tid på mig att välja precis rätt sorts block än vad jag lägger på att välja underkläder (jag är redan gift). Att köpa block och penna är ett precisionsjobb.

I alla fall. Lise-Lotte tjoade på mig för ett tag sedan och frågade om jag ville vara med och ha målarjunta på bokhandeln. Där krävdes det däremot ingen betänketid alls, och idag var jag inne på bokhandeln för att göra någon slags detaljplanering. Som till exempel sätta datum. Datum är en jättebra början när man skall dra ihop ett gäng att måla med. Och tidpunkt.

Tanken är att de som vill och har lust skall kunna måla tillsammans på bokhandeln och utbyta lite tips och tricks och så kan jag visa hur man gör med mina älskade Chameleonpennor. Som jag har köpt just där och som är alldeles fantastiska.

Vi är ju jättemånga som målar målarböcker numera och istället för att alltid sitta hemma själv så är ju det här ett jättebra initiativ. Lite som Odd Fellow fast utan hierarkisk ordning, med målarböcker och inte lika hemligt?

Målarjuntan drar igång på Strömstads Bokhandel den 10 maj klockan 18.30.

Nu undrar ju naturligtvis jag om jag har fler smygare i trakten som vill vara med och som kanske vill anmäla sig som medlemmar i den här eminenta juntan? Man får för all del komma långväga ifrån och vara med också.

Sedan vill jag även visa en av de snyggaste tatueringar jag sett. Både utförandet av tatueringen och idén till den.

Lise-Lottes dotter råkade komma förbi och sällskapa med oss när vi stod och pratade strunt och tatueringen satt på henne.

Det är inte så svårt att lista ut vad hon är intresserad och det var verkligen hållkäften-snyggt.

IMG_9359

IMG_9360

IMG_9357

IMG_9358

Hittar ni alla musikalerna?

Och är det någon som vill måla med mig den 10 maj?

Schyssta då?

0 thoughts on “Någon som vill vara med på junta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.