Parfymtävlingen

För de som vill och vågar, tävla om parfymen jag visade bild på igår. MaVie av Boss i handväskstorlek. En särdeles lagom storlek att bära med sig till och med för de som inte använder resväskestora handväskor som jag. Tror till och med att den får plats i bakfickan om man är typen som envisas med att inte bära handväska alls.

Dessutom kommer jag köra med kommentarsgodkännande fram till tävlingen är slut och eftersom fyrbeningarna i den här familjen styr över bloggtävlingar har de bestämt att deadline för tävlingssvar är måndag klockan 17.00. Då har de sovit ut, mornat sig, käkat frulle, sprungit på åkern och i skogen, sovit lite till och ungefär vid femtiden har de en lucka preciiiiiis före middagen att börja förbereda dragning av rätt svar. Fyrbeningar överanstränger sig inte gärna om de inte har något att vinna på det själva. Som mat. Eller lek.

Anledningen till godkännande av kommentarer är enkel. Ingen kommentar på det här inlägget kommer släppas igenom förrän deadline för svar är passerad. Fiffigt värre.

Till och med frågan är lite lite klurig. Men bara ytterst lite.

Vad är det för märke på de glada skorna jag har på mig på fotot och var har jag köpt dem?

IMG_9222 copy

Det borde vara alldeles lagom komplicerat att lista ut.

Och man blir JÄTTEGLAD av skorna, som är mitt livs första ballerinaskor. Jag har alltid tyckt att mina fötter, som är långa från början, ser onödigt långa ut i platta skor. Det skulle visa sig vara inbillning. Sent skall syndaren vakna.

Må bästa kvinna vinna. Eller man för den delen, även om jag inte håller det för troligt.

Måndag 17.00 alltså. Svar efter det räknas inte, hälsar hundarna från soffhörnet.

Lycka till 🙂

PS: Det här är inget samarbetsinlägg om man nu skulle tro det. Det är högst privat eftersom parfymen och skorna inte har något gemensamt förutom färgen. Det är alltså jag, som glad privatperson, som ger bort en parfym som är min, men oanvänd. Och givetvis är den sprillans ny.

0 thoughts on “Parfymtävlingen

 • Stylesnob köpta från Plain Vanilla.

  Åker till Budapest ikväll o ska kolla parfymen på taxfreen. Funkar den inte på mig drar jag Tebax mitt patetiska tävlingsförsök.
  Kram

 • Hej, det är ju skor från stylesnob, sadie ballerina för att vara exakt. Köpta hos din vän och vapendragare Johanna på Plain Vanilla. Ha en fortsatt bra helg!

 • De urläckra skorna är från Plain Vanilla och märket är Stylesnob.

  Tyvärr finns de inte i min storlek. Jag som inte är i närheten så lång som du har större fötter? 😮 Att mina fötter sen dessutom är designade av samma tecknare som ritar Kalle Anka hjälper ju inte heller. Jag sitter här hemma på min kammare och är avundsjuk, bara så du vet. 😉

 • Schnygga skor… Ja, jag är ganska så säker på att du har köpt dem hos Johanna på Plain Vanilla… Oops, vad det ska bli härligt med ny parfym, haha

 • Åh nej, jag glömde skriva vad det var för märke på skorna. De är från Stylesnob och köpta hos PlainVanilla. Snygga är de i varje fall…

 • Märket på den härliga färgexplosionen du har på dig är Stylesnob – Sadie Ballerina.
  Du har införskaffat dom på Plain Vanilla.

 • Stylesnob / Sadie. Köpta hos Plain Vanilla.
  Vi har hyrt en stuga i Strömstad i juni, mycket tack vare inspiration av dina fina bilder;)
  Ska verkligen bli mysigt om man har tur med vädret.

  • Nu blir jag ju jöttenyfiken på var ni har hyrt, stugområden är ju inte så himla vanligt. Capri? Eller har ni hittat privat? Då kan vi ställa till med brakbloggfest? 🙂 För det är precis så vackert, om vädret lyder. Tjoa och tala om när ni kommer så skall ni få alla upptänkliga tips.

 • Style snobb-från PV….?Kan man muta smågrisarna med något om svaret skulle vara fel……?här kan erbjudas,allt från Bad i havet/lergöttjepöl/rulla sig fräsch i valfri skithög(Vi har AllA sentenecer)god mat kan även utlovas,de man inte hittar själv,ssrveras runt 6snåret.(Grannens katt är INTE lämplig……)Boende kan fixas mot överenskommelse,,en liten ombonad koja på 400 kvm,korgarna ni får sova i-omnivil-är nybäddade,annars går det lika bra med sängar…Lextington,satin.&lite fluff..Dessutom ingår det 2 små hen(som antagligen kommer spöa skiten ur er…..Som kommer attse er som sina bästa kompisar,bienvenue till västkusten❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.