April april

Herregud vilket dåligt samvete jag fick. Här gick jag och trodde att jag skulle bli genomskådad direkt, men istället fick jag den ena fina kommentaren efter den andra och blev så rörd att jag fick tårar i ögonen.

Jag har inga planer på att säga tack och adjö. Det klarar jag inte. Att snicksnacka i kommentarsfältet är ju ingen ansträngning, det är ju mitt höga nöje. Det är skitroligt att jag inte har någon som helst kontroll över min egen blogg och det är skitroligt att jag har träffat så många asroliga människor som jag aldrig hade träffat (både irl och url) utan bloggen. Jag skulle kunna slå vad om att ni hade klarat er bättre utan mig än vice versa.

Vi har massor av saker kvar att göra. Ni skall ju komma hit och inreda torpet. Det går ju absolut inte att lägga ner bloggen före det i alla fall.

Första aprilskämtet jag såg imorse gick jag på så det tjoade om det. En artikel om att kameror med fler än 30 megapixlar inte skulle få användas på offentliga platser. Jag hann bli topp tunnor rasande innan jag förstod att det inte var sant. Jag går alltid på aprilskämt. Men det säger mer om min obegåvning än om nivån på skämten.

Förlåt.

Nu förtjänar jag att bli övergiven.

Må det regna kärlek, praliner och diamanter över er för de fina orden. Jag skall aldrig mer luras när det är första april.

Det här var min sysselsättning en stund i eftermiddags och det kan jag ju berätta nu när det är den andra april.

Tanken var att jaga hundarna med flygapparaten. Det var en god tanke, men jag var inte tillräckligt snabb och hundarna tyckte det var roligare att springa runt pappas ben än vad det var att springa med mig.

Övning ger färdighet. Idag flög jag i alla fall så långt att jag inte såg drönaren mer utan hade bara skärmen kvar att styra med.

Det var nästan olidligt spännande och jag var livrädd att den skulle fastna i en grantopp.

Imorgon måste jag filma havet om vädret håller i sig. MÅSTE. Eftersom jag är så sugen på havsfilmning att jag nästan går åt.

Till dess får ni nöja er med sjavig människa och galopperande jyckar i helikopterperspektiv.

Och så får ni även stå ut med att jag inte kommer lämna er.

<3

0 thoughts on “April april

 • Hmpf… fick lite andnöd!!
  Jag väntar ju oxå på uppdateringar om Zombieland och tantportaler och allt annat! Och makens inköp.. Hehe! 😀
  Så…tur för dig helt enkelt 🙂

 • Men herre Gud vilken tur att jag missade det inlägget igår!!!! Ha ha ha!!
  Du ät ju beroendeframkallande, så tänker du, på riktigheten, sluta blogga så får du se till att hjälpa till med avvänjning först!

 • Jag såg inlägget i går kväll när jag kom hem sent. Var för trött för att skriva något men jag hoppades verkligen att det var ett april-skämt. Annars hade jag blivit riktigt ledsen. Jag behöver det här stället!

  • Vad kul 🙂 Inget ont som inte har något gott med sig i alla fall. För jag blir skitglad när en smygare kliver ut ur garderoben och kommenterar. Även om jag fortfarande har dåligt samvete över att så många faktiskt trodde på det.

 • Ann-Christin Wikström says:

  Vilken lättnad, var rktigt deppad när jag vaknade i morse och insåg att det var sant och ingen dröm att du alltså skulle sluta med bloggen. Nu fick jag en energikick som heter duga! Snacka om att gå på ett aprilskämt med hull o hår
  Älskar dina filmer och speciellt de med hårbebisar…

 • Jag kan faktiskt inte låta bli att skratta TROTS att jag fortfarande har dåligt samvete. Klart jag trodde att ni skulle genomskåda mig direkt, men det är tydligen inte bara jag som är lättlurad 🙂

  Skulle inte komma på tanken att lägga av. Det skulle ju kännas som att dumpa kompisar och det är inte min bästa gren 🙂

 • Åh, vilken tur att jag inte läste igår och såg först att det var ett aprilskämt Jag är urusel på att kommentera men läser dina välskrivna och underhållande inlägg regelbundet. Jag håller med flera andra här att halva nöjet är kommentarerna och dina svar där.

 • Viken jäkla tur jag har som inte orkade läsa i går. Hade en huvudvärk från helvetet så jag låg bara i soffan och tyckte synd om mig.Jag brukar gå på de flesta april-lurisarna utom de mest uppenbara så det där hade jag troligen gått på helt och fullt. Man är ju ett tacksamt offer att lura. 😀 Hade jag läst det där i går hade jag nog blivit ledsen på riktigt. Halva nöjet är ju hela gänget som hänger här inne.
  Nu vet jag varför din k. make köpte en traktor. Han tänker naturligtvis odla upp det där fältet. Han kommer att sadla om till bonde. 😉
  Kramar

  • Du är bara sur på dig själv. Att man kan vara smart och ändå så dum liksom. Precis som jag, så alla var åtminstone i gott sällskap. Förutom de som faktiskt fattade. Hrmf.

 • Men vad faaan…sånt där skämtar man ju inte om! Barnen i säng, lugnt o tyst framför plattan o hade glömt allt om vilken dag det var. Blev djuuupt besviken, o lite förbannad. Dels för att flera bloggar jag följer har lagt ner, o vem skulle man nu frustfnissa åt/med? Är ju beroende av dina berättelser! Men nu är jag lättad, ff lite sur, men glad åt att det bara var ett skämt!

  • Jamen gissa varför jag hade dåligt samvete då. Och så var alla så himla snälla. Men vad i helaste friden skulle jag luras med, om inte nedläggning? 🙂 Nu har jag inte järnkoll på särskilt många bloggar, men borde inte det vara ett rimligt blogglureri? Äh, du är bara sur för att du är lika lättlurad som jag hehe.

 • Sådärja.
  Nu återgår vi till att skämta om riktigare, roligare saker!
  Att mingla på den här bloggen ger ju syre till varje dag
  … och jag gillar’t!

  • Ja! Instämmer. Jag känner mig som en gäst på bloggen mest varje dag, med tanke på att vi verkar vara någon slags bloggdemokrati och jag inte har självbestämmande. Alla andra bloggar är envälden 😉

 • *andas ut och häller upp ett glas vin*

  Du får inte skrämmas sådär!

  P.S. Jag får vänta upp emot tre veckor (3 veckor!? de är inte kloka!) på mina nya glasögon. Var in och provade mina bågar idag igen innan de försvinner till glastillverkning och inpassning av assymetriska glas. Snacka om abstinens.

  • Fniss. Förlåt.
   Men alltså? TRE veckor? När man har bestämt sig vill man ju ha NU. Helst igår. Inte vänta tre veckor. Jag är sjukt sugen på de blå tandembrillorna. Mest för färgen faktiskt, för det retar mig att pinnen inte finns där. Då vet jag att jag inte skall gå till just den optikern i alla fall.

   • Tiden p g a den komplicerade inpassningen eftersom glasen är assymetriska. Jag hatar att vänta! Men, vill man vara fin etc. Personalen på det här stället är sjukt trevliga and 2 av 3 i butiken igår har själva Theo-bågar. Killen jag träffade första gången jag var där har 2 par Eye-Witness i olika modeller. Han grät nästan igår, då han inte kunde få tag i ett par likadana som mina att ersätta mina med i skylten. De är typ slutsålda överallt.

    • Men ÄNDÅ. Man vill ju inte vänta i alla fall.

     När jag köpte mina Swahn-bågar fanns det bara två optiker i västsverige som sålde Theo, och det var två mini-optiker i Gbg. Det är ju vansinnigt roligt för Theo att det går bra för dem. Var dina tom slutsålda hos Theo alltså?

 • Jag veeeet. Får börja räkna ner med kryss i almanackan eller nåt.

  Ja, de är ju i en klass för sig. Designgenier där nere i Belgien. Det var vad han sa, att det inte går att beställa ens.

   • Inte sant? Jag känner också flera trevliga, helt normala personer från landet. God mat har de också. Vi kanske skulle planera ett studiebesök på Theo? 😀

 • Tur att jag missade april skämtet!
  Vilken hissnande känsla när man tittar på filmen. Och den fiiina traktorn kom med i bild också;-)) (Ironi;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.