Hets, hets, helg och svåra beslut

Det har ju varit lite mycket på sistone och jag tycker det är uselt att vi kunde åka till månen för 50 år sedan, men ingen har uppfunnit tid på burk. Eller ens andra tidsbesparande åtgärder.

Det betyder att något får stå tillbaka, eftersom dygnets 24 timmar inte räcker till. Trots att jag inte ägnar överdrivet många timmar åt att sova. Jag får inte riktigt ihop det. Jag hinner inte.

Det betyder att jag måste frigöra tid genom att välja bort en del saker, även om jag inte nödvändigtvis vill göra det.

Till att börja med får bloggen stå tillbaka. Det är dags.

Det har varit en skitrolig tid och det som varit extra roligt är alla människor jag lärt känna och allt babbel i kommentarsfältet. Ni är ju mina kompisar och det suger att säga farväl, auf wiedersehen och goodbye. Jag är kass på att säga just farväl.

Jag kommer säkert dyka upp i någon form igen. Senare. Kanske återuppstår Fitterbittan, kanske blir det under en helt annan domän.

Det som bara skulle bli ett år som ett social experiment från början blev ändå tre år och jag kommer sakna er.

minionvic

// Minion-Gunilla

 

0 thoughts on “Hets, hets, helg och svåra beslut

 • Nej men!! Min första fråga är förstås om du får göra så där? Men jag inser förstås att ditt liv måste få ta sin tid, men jag blev ledsen. Faktiskt. Och hoppas du ångrar dig…

 • Men för tusan….
  Du är ju min ventil och glädje!
  Så här kan du ju inte göra mot mig väl?

  Nåväl, du får ha det så gott och ett stort tack för det som varit!

  Lev väl och <3

  Markattan

 • Määäh sådär kan du väl inte göra? Hur ska jag klara av frukostarna nu utan något att läsa och fnissa åt? Jag sa ju upp lokalblaskan 🙂
  Jag hoppas du ångrar dig nån gång och fortsätter att skriva
  Men tills dess får du ha det kanon och lev livet bra!
  Kram

 • Åsa Johansson says:

  Men Faaan då!!
  Hoppas du ångrar dig och får tid att komma tillbaka till oss.
  Jag kommer att sakna dig och hundarna grymt mycket!
  Du har i alla fall gett mig många goa skratt och jag har njutit av alla inlägg och bilder du gjort med hundarna.
  Måste också skriva att du har varit en hyvens bloggare som verkligen tagit dig tid att svara på kommentarer och frågor.
  Massor med pussar till stor och liten och kramar i massor till dig!
  <3 <3 <3

 • Men neeej!! Det här går ju inte för sig! Jag har ju inte ens lyckats lura dig till Lidköping för en tripp längs memory lane, en båttur i vår vackra skärgård och labbegos 🙁 en bit av min vardag kommer försvinna med den här bloggen

 • Hoppas som flera andra att det är ett aprilskämt, jag har ju inte hunnit hänga här jättelänge, men shit vad jag gillar dig och ditt sätt att skriva! Så om det inte är ett aprilskämt, så kommer jag att sakna dig, massor!

 • Säger som flera andra. Det.här.måste.vara.ett.aprilskämt. Annars blir jag ledsen i ögat. Enda bloggen jag läser, nästan.

  Nu vill vi har mer bilder på lurvskallar och fler drönarfilmer från haaaaavet. 😀

 • Nä men, det får inte vara sant! Har bara följt dig i ett halvår men du är topp 3 hos mig! Men måste man andvända tiden till annat så måste man. Du har varit grym i kommentarsfältet och du känns som någon man har kontakt med. Många önskningar om att du återuppstår från hon med hårda öronen 😉

 • Jag blir lite förtvivlad om det här inte var ett skämt. Och tycker att du får prioritera bättre. Att skriva är ju nyttigt, läkande och helande så det borde du inte sluta med. Faktiskt.

 • Måtte detta vara ett aprilskämt! Hur ska jag annars få veta när alpackor osv finns på plats så jag kan hälsa på?

  Är det inget skämt får jag tacka för denna tid och önska dig lycka till med livet. Men trist blir det!

 • Vem och var ska jag då se på The Gunilla med och hur va va va

  Så detta godkänns icke så det så !!!

  Vill ju veta mer om The Zoo aka Zombieland ute på torpet

  Så detta måste va ett Aprilskämt nåt annat godkänns ej !

 • Varit utan nät några dagar och möts av detta! Gör som de andra och hoppas att det är ett Aprilskämt!!! Vet också att det är jobbigt att hålla igång en blogg då jag är med i en fotoutmaningsblogg! Och efter 3½ år där man skall leverera så tar det på psyket till slut!
  Gillar din sköna stil och flytt till landet å med en traktortokig make. Förresten funderar jag senast idag på att köpa hem ved fast vi har egna träd men de kommer inte bli nersågade eller kapade i denna värld utan jag ringer då hellre för hemleverans ett traktorlass!!!

  Vi får se om några timmar vad som händer här inne! BAMSEKRA <3 <3 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.