Trevlig helg och otrevlig bloggare

Som inte har varit särskilt meddelsam den här veckan. Mest för att jag inte har så mycket att meddela. Men en sak måste jag tala om, som mormor sa på sitt kalas. Hon blir alltid lite gråtmild (det går i släkten det med, tackar som frågar) och vill egentligen tala om hur glad hon är. Mormor ÄLSKAR maken. Alla tanter ÄLSKAR maken. Kanske inte så konstigt med tanke på gemensamma spetsgardinsintressen, vad vet jag?

Men maken älskar faktiskt tanter också, så till den milda grad att han spenderade hela kalaset som ensam man vid tantbordet.

Någon gång i mitten av kalaset tog mormor undan mig och sa gråtmilt, “Jag är så glad att du har maken, du borde tacka Gud för att du har honom. Gör nu inget dumt och bli arg så att du förlorar honom.”.

!

?

!

Det har tagit nästan en vecka att smälta det där.

Jag har nog fortfarande inte smält det, men jag har inte tackat Gud och jag har blivit arg.

Hur gör vi nu?

0 thoughts on “Trevlig helg och otrevlig bloggare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.