Den är verkligen STÖRIGT ful

Så här ful är traktorn som tack och lov inte har flyttat hit än. Den har dock mellanlandat hos puckot som skall fixa … vad det nu är som behöver fixas på den. Styrningen och något mer, jag är lite osäker pga att jag fejdade ut och slutade lyssna när maken pratade om den.

IMG_8976

Planen är tydligen att den skall bli fin också. Den skall tydligen pyntas med målarfärg (vågar man hoppas på spetsgardiner? och annat).

Men jag inser ju att maken kommer bli enormt poppis hos syskonbarnen och kusinbarnen. En traktor med frontlastare liksom. Riktiga grejor och inga klena leksaksgrejor.

Hur coolt som helst på barnskalan. Och så ett zoo på det liksom.

Är det verkligen så himla besvärligt med getter?

De är ju så orimligt söta när de skuttar och är bäbisar.

0 thoughts on “Den är verkligen STÖRIGT ful

  • När djuren och traktor är på plats kan du hojta. Tror gudsonen och jag besöker Er då. Gudsonen lär bo i traktorn och hålla maken upptagen tills vi åker hem. Själv tänkte jag tjata hål i huvudet på dig, gosa med lurvisar och fota djur 😉

 • Nä getter är trevliga om du bortser från att de käkar upp rubb och stubb i trädgården dvs om de kommer åt. Sen är bockarna lite knöliga med dominansen när de blir könsmogna. Jag hade get när sonen var liten och fick passa bägge för geten gillade att rida o försöka dominera sonen 🙂 samt att getskrället käkade upp alla mina dyyyyra blåbärsbuskar i trädgården Annars är alpackor trevliga också 🙂

 • International Harvester, nu gäller det att samla på sig reservdelar.
  🙂
  En nära vän äger en traktorreparationsfirma alldeles utanför Glosoppestan om det skulle krisa mer än vad puckot klarar. Fast det är nog inte värt transporten.
  Ta nu tjuren vid hornen eller traktorn vid spakarna, låt maken få lite konkurrens om leksaken, han kommer få skrapa upp hakan från ovanlädret. Det ÄR kul! Jag körde John Deere och den tjeckiska budgettraktorn Zetor Crystal (traktorernas Lada) som ung.

  Och om nån skulle klara av getter är det du, med erfarenheten från dina lurviga Houdinis. De rymmer ur allt och äter allt: en extra svår kombination..

  • Alltså. Bara det att du vet att det är International Harvester är ju bara så … ??? Jag fnissar jättemycket nu. Jag vet vad John Deere är, utöver det är jag helt okunnig inom traktorgebitet. Men det är klart att jag måste prova. Däremot är det nog svårt att få honom att tappa hakan, han är sådär läskigt naturligt skillad när det handlar om saker med motor oavsett om det är båt eller grävskopa. DET är läskigt faktiskt.

   Jag skall ha en liten gethoudini i sängen. Och den nya valpen. Och en skitmycket större säng.

  • JOOO. Det har jag missat. HUR har jag missat det. Idag alltså!? Tack 🙂 Nu måste jag dubbelkolla det här så jag inte missar programmet.

 • Den var verkligen i behov av spetsgardiner! Minst.
  Och getter är jag inte så förtjust i. Maken och jag befann oss vid en strand för länge sen och plötsligt säger maken – ‘men titta, där kommer dom’. Det var getter som bodde längre bort, men eftersom staketet och sjön liksom inte hängde ihop när det var lågvatten, så strövade dom runt. Och maken blev jätteentusiastisk och matade dom med kex och sen trodde dom att han var deras vän för resten av livet och följde med till bilen, som vi – med visst besvär – lyckades ta oss in i utan getter. När jag tittade bakåt så började dom lunka efter. Men troligen blev dom distraherade sen.

  • Fniss. Getter är matvrak alltså. Och går med den som håller i maten. Det har jag viss vana av, så det kan jag kanske hantera 😉

 • Tror spetsgardinerna behöver klistras på utsidan för den ser bedrövlig ut. Den behöver köras ner i en SJÖ full av läcker REN färg för att kunna komma hem till ladan i dagsljus! Den kan ju skrämma slag på omgivningen och tror vita skåpbilen låter den vara! Känns inte stöldbegärlig med det utseendet! Går det att plantera stark doftande växter i skopan??? Kram

  • Hahaha, jag håller bara med. Men det var ju praktiskt att du kom på att den inte är stöldbegärlig. Den borde verkligen avskräcka 🙂

 • Ja den var riktigt ful! Och om den nu inte kan bli något fint som pryder gården, så kan du väl fundera på om inte du också kan ha lite roligt med den, så att den inte bara stör dig nu när den ju ändå finns där.

  Annars tror jag att alpackor är mer lättskötta än getter. Om det nu är lättskött och gulligt du är ute efter.

 • Den var ju rätt gullig, när man tittar bakom rosten o så där. Uppiffad och ommålad (svart och röd kanske? bara ett tips…) så lite spetsgardiner, en mugghållare för kaffe o/e kylhållare för kalla drycker så blir den finfin som hölastare för ditt menageri. 😉

 • Kan bara säga att min man blev lyrisk över traktorn. Han vill också ha!

  Men jag har sagt att om han fixar en liten snickarbod till mig med bandsåg, slipmaskin och annat man kan behöva, då får han ha så många traktorer han vill …

 • Tror traktorn blir ursnygg med spetsgardiner o lite färg, hahaha
  Getter är nog mycket lättare att hantera än din make 😉
  Lycka till med zoot!

 • Åh så snygg Eller inte. Men ungefär som dom traktorer jag är van vid. Vi har sämre också. Eller vi, nä, min make. Men oj så bra att ha när det blir snö

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.