VERY Important!

Alltså HERREGUD. Det här var jag med andra ord väldigt nära att missa. Jag hade missat det om det inte hade varit för Helenas kommentar. Kolla in det här.

Screen Shot 2016-03-10 at 14.24.31

Det börjar IDAG! På trean. Klockan 22:00 (åt helvete för sent, men för att få en glimt av GP uthärdar jag).

Visste ni det?

Här är artikellänken.

Skall vi kolla? Jag menar givetvis, skall ni kolla? Jag skall kolla.

Sedan snubblade jag över en viktig nyhet till. För de som inte är intresserade av Gunilla, men av alpackor. Bonus för de som är intresserade av både Gunilla och alpackor.

Screen Shot 2016-03-10 at 14.22.42

Här är länken.

Dessutom skiner solen, hundarna har sprungit i åker och skog i flera timmar och jag fortsätter med mina sysslor.

Vilken torsdag ändå?

 

0 thoughts on “VERY Important!

 • Gunilla fattar jag inte och följer inte heller. Min röst går till söta getter som käkar rent på tomten och alpackor för att de bara är för söta. Och så en valp ovanpå det! Kan vara så att du är sjukt nöjd över att ha tillgång till en traktor till detta. Men inga betonglejon. Om jag nu får komma med glada tillrop 🙂

 • Yes till alpackor näää till Gunilla (skämskudde på den) idag har jag tagit/ätit/druckit första fikan på altanen. Våren är här!!! Yes på den! Imorgon är det båtmässa i Älvsjö yes på den också 🙂

  • Båtmässa först nu? Det var ju flera veckor sen den var i Gbg, de brukar ju ligga direkt efter varandra? Båtmässan var dock skit i år, så ha inga förväntningar. Fy så besviken jag var, har aldrig någonsin varit med om en båtmässa med så få utställare.

   • Ok då återstår det att se vad vi hittar men som tur är har vi inte något spec som vi ska kolla efter 🙂 det blir nog mest checka layouter i båtar o fiffiga prylar för min del. Det tekniska överlåter jag till sambon. Förresten fixade jag förarintyget trots kontrakurs på en del navigering (som vanligt) till tröst för mig själv o alla andra så gör jag inte det misstaget irl skulle jag tro 😀

 • Skrev ju det att du ska ha ett gang alpackor. De är hur mysiga som helst. (De jag har träffat, frågan är om jag inte stannar over hos dig och sover hos dem när du har skaffat dem 😉 )

 • Ja, till både Alpackor och GP och andra söta fyrfotingar Du ska skaffa 🙂

  Har ju sett reklam för detta på TV lr ja sett nån snutt då o då iaf, brukar ägna mig åt nåt spel på mobil/ padda när det är reklampaus

  Ps… nu äntligen har jag en dator igen, tog liiiiiite lång tid bara innan jag fick lämnat in den, men de fixade den på ett par dagar var hårddisken som var paj och som de nu bytt, fast sen dröjde det ett par veckor innan jag hade tid & ork att hämta den.
  Mycket bra service på Machuset i Halmstad. Så blir nog till o köpa nästa nya applepryl där när & vad det nu blir 🙂

 • Ja till alpackor, nej till getter (de luktar illa, åtminstone de jag träffat) och *en massa svärord* ingen GP för mig. Sov skittaskigt i natt och är supertrött så jag kommer nog somna i soffan strax och ska upp en bit före sex i morgon. Men om jag mot förmodan är vaken så droppar jag in då.

 • Alpackor verkar himla trevliga.
  Det verkar inte Gunilla. Men det är väldigt roligt att förfasa sig över henne och det hon säger/gör. Jag ska försöka titta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.