Ullared och gräsänkan i skogen

Vår kära “Kommentars-Karin” hjälper ju mig med lite kontakter och annat i Ullared och nu bestämmer jag helt sonika att det blir hotellet och att ett rum får vara tjejbabbelrum där vi kan hänga och prata strunt (jag tar givetvis med mig ett par hinkar godis). Hon skall även få hjälpa mig med lite annat med, det vet hon bara inte om än. Och jag utgår ifrån att de som anmälde sig från början hänkar på så jag inte står där ensam med ett antal rum som jag måste stå i disken för att betala.

Men, är det någon som absolut inte kan tänka sig att dela rum med någon annan? Det behöver jag veta innan jag bokar antal rum.

Jag tänker så här; vi möts i foajen till hotellet när det är dags att checka in (återkommer med tid). Med tanke på närheten till varuhuset kan ju de som vill börja handla svintidigt göra just det och sedan knata över till hotellet och de som inte vill börja handla i svinottan kommer direkt till hotellet. Sen handlar vi och/eller sitter i sportbaren och snicksnackar.

Till kvällningen blir det middag med trevligheter. Tid för läggdags är högst individuell. Man får bestämma det själv alltså.

Här är det gräsänkahelg. Maken är och gör det roligaste han vet. Han bygger båtmotor i storm och ösregn.

Själv trivs jag bättre inomhus, hemma och med alla husdjur.

Jag har inte ens rört godishinken jag köpte igår. Hur otippat är inte det då?

Någon som vill komma hit och käka godis?

0 thoughts on “Ullared och gräsänkan i skogen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.