Skall vi ha det såhär nu alltså?

Jag får en krypande känsla av att inläggen framledes kommer se ut ungefär så här?

  
Ni anar inte vilket tjat det har varit om traktorn sedan i söndags. Kvällen har maken ägnat åt att läsa era kommentarer, le illvilligt mot mig och sedan frågat om jag inte skall svara alla ja-sägare som håller med honom. Allt medan jag har surat och snäst åt honom att svara själv.

Kennelflickan som är Litens kullsyster valpade dessutom igår. Liten som är så ljuvlig i temperamentet och här går jag och vet att det finns alldeles färska bäbisar med liknande gener i Småland.

Om man redan har två kan man lika gärna ha tre, hävdar jag med en dåres envishet. Maken påminner om storleken på sängen i båten. Jag påminner om traktorn.

Runt runt i ringen dansar vi.

Men en liten till kommer ju knappt märkas? Väl?

0 thoughts on “Skall vi ha det såhär nu alltså?

 • Jag är inte alls så säker på att gänget på bilden tycker att en liten voffs till är en så bra idé … men du kan ju ändra dig, skippa getter och får, och starta en kennel istället!

  • Haha näe DET gänget skulle nog inte gilla det alls. En kennel med bara avelshanar utan championtitlar, det skall jag ha. Låg språngavgift blir det ju i alla fall 😉

   • Nä nä! Du måste ju ha tikar och små söta valpar också, som du lägger ut bilder och filmer på flera gånger om dagen!
    … fast kennel kräver ingen traktor, så maken behöver inte alls köpa en sådan bara för att ni har en massa valpar.

  • Jaaaa. De finns i Johannas hemstad (slumpmässigt/ödet?) Skillingaryd. Och det är ju ett betydligt kortare avstånd än vad vi har idag 🙂 Om (när; menar jag ju givetvis) vi åker ner och kikar på underverken så får du haka på och titta du med. De är bedårande som smålurvar.

  • Jag tänkte kanske att en valp kan avlasta Stor och samtidigt lära Liten att morra. Eller så kommer de två bara bli totalt craaaazy?

 • Skillnaden mellan två och tre hundar
  är ingen alls men mellan tre och fyra
  är den enorm. Så kör på!
  Mvh hon med fyra hundar som
  gick på’t “att har man tre hundar
  kan man lika gärna ha fyra”

  • Hahaha, du menar alltså att gränsen är mellan tre och fyra? Hur exakt noterar man gränsen? Vad blir svårt? Att få plats i sängen givetvis, men resten?
   Jag måste få ett syskon till. Jag mååååste.

   • Det är stor skillnad att få plats med 3 eller 4 hundar i bilen om
    man har dom med sig överallt, enklare att hålla reda på 3 när man har dom lösa. Jag upplevde det som jättestor skillnad på att ha 4 mot 3 men för den skull vill
    jag inte vara utan nån av mina
    pälsklingar

 • Bilder på de nya lurvtussarna skulle uppskattas för att avgöra om det är värt det eller inte. (Tro mig inte, valpar är _alltid_ helt oemotståndliga.)

  För övrigt är pälskor (Highland Cattle) nåt av det sötaste som finns. <3

  På djurfronten kan du alltid köra med alternativet att en häst (inte shettis då, utan kanske hellre nordsvensk) är ett utmärkt arbetsredskap på en gård/torp. 😀

   • Det enda jag är väldigt säker på är att det inte kommer att flytta in en hund här, oemotståndlig eller inte. Men fler katter finns det ju plats för i den här ladan… 😉

  • PS. De korna går lösa på en ö utanför oss och på en annan har de satt getter. Det är mer eller mindre spännande att angöra de öarna numera. Vi är tydligen misstänkt lika utfodringsbåten.

  • Fem är ju en kennel? Eller? Jag blir valpsugen vartannat år, det är bara så. Det är dags att påminna herrn i hagen om kreaturen han nämnde när han pratade traktor. Vi kan köpslå. Jag vill minst ha en valp, två bengaler och en “Sture”.
   Ni kommer fatta Sture, men Farbror Sture förtjänar helt eget inlägg.
   Kan man ha flamingos?

   • Du vet att bengaler är sjukt aktivitetssökande, intelligenta och påhittiga, va? De öppnar skåp, förpackningar etc och hittar på allsköns otyg. Just sayin’…

    • Du beskrev just Stor och Liten hahaha. Men ja, jag vet. Det är anledningen till att de skall få vara två. Och sen ha åker, skog och tre hundar att kollra bort.
     Då får vi döpa om Zombieland till Zoo-mbieland. Vilka möjligheter.

   • Tja kennel? Nää? Men jag hade tre jack Russel hannar som jag tävlade o tränade med i olika grenar mest agility, jag är faktiskt SM deltagare också i agility. Dock preskiberat sen länge, i samma flock ingick en Keeshond och två inlåningar, en Westie med genfel och en tandlös shitz-tzu. Westien var totalt förvuxen och inte godkänd men ack så söööt ungefär dubbelt så stor som han fick lov att vara. Oj blev nog sex hundar va? Tur att man bodde på landet då 🙂
    Bengaler kan vara ett otyg bara så du vet, min kompis hade en och huvva! Säger jag bara. Fast lamadjur är renliga om de behandlas med respekt så köp ett par såna eller alpackor de är ännu mysigare. Ber om ursäkt för ev stavfel och om det är osammanhängande men flunsa o feber spökar fortfarande här dock är jag nere i endast 38 grader just nu men aningen matt o med världens whiskyröst utan att ens ha iont i halsen eller druckit whisky?

    • SEX hundar? Sex hundar låter mycket, men det är nog inte det om man skaffar en i taget. Då kan man nog ha hur många som helst?

     Men krya på dig någon gång din stackare?

 • Har man traktor så måste man ha djur, det är lag på det. Och bara för att definiera omfånget lite; vi har -inte- traktor och därför räknas en hund, fyra katter och ett tjog höns -inte- som djur. Ska han ha traktor så får du skaffa fler än så.

 • Ja,detta kommer att bli en underbar attraktion att åka till uti Strömstads skogarna…alla dessa djur+ dammsugar/traktormannen,lite linbanor,mystiska bilar mm mm möjligheterna är ju obegränsade….i värsta fall kan du ju ha elefantpenismannen som Xtra suprise…haha.Såg att ni hade det super roligt på Ge-kås,sorry att jag missade det…..menmen,så blir det ibland.Klart du ska ha en ny bebis-3 is the magic number….ps låt han hållas ,en traktor kan alltid vara bra att ha(iaf bättre än en Segway om det skiter sig)

 • Alltså, jag tycker ju det är kul med “äkta män” som hittar på/gör/tar lite egna initiativ. Så länge de är någon annan äkta män! I annat fall ska de tuktas. Att göra det med hjälp av en liten valping är väl det enda raka!!
  (Säger hon som inte törs föra på tal att det för länge sedan är dags för en hund nummer två igen i det här hushållet…)

   • Vi har en grannfamilj som har varit och är i samma hundfas som oss . 1, sedan 2, och nu bara en igen. Jag försöker övertala henne att bli min medbrottsling (IGEN) så jag har någon att skylla på! Våra nuvarande hundar är nämligen systrar. Det går sådär med mina planer…..

 • Jag har alltid sagt, när det gäller antal barn, att det heter 1 barn, 2 barn och sen är det MÅNGA barn. Gäller säkert samma för hundar! Men man får å andra sidan mängd rabatt på försäkringen från 3 stycken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.