Rolling rolling rolling

Jag är PÅ VÄG. Med räls under fötterna och tåget rör sig.

Faktum är att jag har varit på väg en stund, och det är inga förseningar ÄN *peppar peppar – spottar och kastar en nypa salt och en svart katt på medpassagerarna*.

IMG_8732

Men jag vet inte var jag är? Oklar skog utanför fönstret.

Vilket härligt äventyr (nej, nu ljuger jag).

Det visade sig vara en bra idé att ta första tåget idag istället för att ha ägnat kvällen åt att envisas med att hitta ersättning för ALLA avgångar blev försenade med råge och de ändrade de var femte minut hela kvällen. Som om jag inte hade tillräckligt med ändring av logistik-stress som det var liksom?

Nu har jag varit uppe sedan fem. Jag tror jag skall sova en stund om det går. Så jag inte somnar som en bäbis när det är dags för mellanmål i Ullared.

Jag återkommer. Eftersom jag garanterat lär få anledning att återkomma.

Hur går det för er?

0 thoughts on “Rolling rolling rolling

 • Sådär ser det ju ut hela vägen så det kvittar lite var du är, så länge tåget rullar i hygglig fart. =)

  Jag fortsätter öva på att sitta still. Och så svär jag lite i mungipan över att jag inte är med. Kan du tjoa _innan_ du sätter datum nästa gång? Jag gillar verkligen att det är helg-före-lön för det _borde_ betyda att det är lite lugnare än vanligt, men det var det där med varannanhelgsjobbandet som ställer till det.

  • Ja. Helt sant. Och tåget rör sig fortfarande. Det känns förhållandevis tryggt. Och det är varmt.

   Lovar att hojta innan. Det här blev ju lite hastigt. Jag ber ödmjukast om ursäkt 🙂

   NU skall jag sova i en timma. Hoppas jag. Jag är fullkomligt död av trötthet.

  • Nu är det ifs helgen innan lönehelg fast samtidigt har skolorna här iaf börjat sitt sportlov idag

   Så risken e lite större att där kan vara en del folk även om där inte är knökat med folk och inte massa bussresenärer heller som det var för ett tag sedan

 • Sitter på kontoret i Göteborg. Det här stoppet var obefogat då min dator vägrar samarbeta. Nåja, det blev en kopp kaffe iaf. Snön vräker ner o det åskade nyss. Resan söderut lär ta en stund. Kör försiktigt allihop!

 • Då varken jag eller Husfruen kunde hänga med så tänkte jag för en sekund att det var nån slags universums rättvisa som försökte se till att inte du heller kom till Ullared. Men då jag faktiskt inte är den missunnsamma typen så är jag glad att du verkar ta dig dit i alla fall! Hoppas nu att du kommer fram utan fler missöden, och att ni får skitkul där!!!

   • Vi är på vääääg! Och vi har inte så himla långt kvar till avfarten. Vi är någonstans söder om Kungsbacka och med tanke på att jag startade i Stockholm igår så känns det faktiskt skitnära nu. Men jag måste verkligen få byta kläder. Jag åkte i mina sovkläder och ser därmed aningen hemlös ut.

  • Jag inväntar bara att Målaren ska komma tillbaka så jag kan göra mig iordning sen, vill inte riktigt hoppa in i duschen o så medans han e är 😉

   Allt blev ju sent eftersom han dök upp senare än han hade planerat, han har ju varit sjuk i veckan med och sen först jobbat för att sedan fortsätta greja hos mig och eftersom han e väldigt noggran och vill göra ett bra jobb så går det inte så fort 🙂

 • Håhåjaja……Jag plöjde fram genom snödrivorna, och lyckades nå Ullared. Var där 11.00 och handlade järnet….kl.13.00 började jag mitt eftersök, och såg inte en enda Minion på hela bygget……kontrollerade sportbar, salladsbar och alla andra jäkla barer, men utan framgång. Lämnade 15.30 utan ett spår av någon jag kände igen……jävla otur…..men nästa år sover jag över…..ha det trevligt ikväll!

  • Meeeen. Varför tjoade du inte på oss innan du lämnade? Jag var sist in i samlingen. Klev in i varuhuset kvart i tre och då var vi i Sportbaren. Ia måste ha smugit runt också, på riktigt. Hon skulle ju smyga. Jag är nyfiken på hur det gick, eftersom jag inte såg någon som smög så himla tydligt hahaha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.