One down one to go

Jag var ju hos min bästa tatuerare igår och hade grandiosa planer. En timma hade vi och det är rätt gott om tid för att fixa till blå diamanten och hitta på något vitt. Eller, det är gott om tid om man inte är två sladdertackor. Och det är vi. Dessutom hade det hänt väldigt mycket sedan senaste besöket, han hade skilt sig och han hade skickat sin oerhört rara hund över regnbågsbron. Det lade vi de första 40 minuterna på. De återstående 20 minuterna var inte tillräckligt för att diskutera klart det vita och dessutom göra det. Min tanke var nämligen att ha tro, hopp och kärlek på fingret. Kors på ena sidan, ankare mitt på fingret och ett hjärta på motsatt sida.

Vi pratade bort tiden istället så stackaren som kom efter mig fick vänta medan jag blev klar och så bokade vi en ny tid. Jag har med andra ord ytterligare två veckor på mig att älta vitt. Eller blått. Eller vattenfärger. Det finns så orimligt mycket snyggt.

Nu har jag tagit av mig skyddsplasten och tvättat den upphottade diamanten. Och dra mig baklänges vad perfekt den blev.

Visst, den var fin innan med, när den såg ut så här.

IMG_8635

Men nu är den skitjävlasnygg och precis som jag faktiskt ville ha den från början. Den gången pratade vi ju bort tiden med.

Nästa gång skall jag gå dit med munkavle.

IMG_8639

Den är blåare och mer realistisk med sina prismor. Trots att den är alldeles nygjord på rakad arm med blöjeksemsalva på sig. Den kommer bli ännu snyggare när den är läkt.

Och jag har fått en hang up på blå hjärtan.

Åh vad det är svårt att bestämma sig. Kolla här.

Screen Shot 2016-02-08 at 10.50.27

Orimligt snygg ring i helvitt fast jag skulle vilja ha blå konturer och givetvis ljusblå sten. Eller varför inte det här?

Screen Shot 2016-02-09 at 18.34.52

Med tanke på att jag envisas med det där tro, hopp och kärlek?

Men det jag funderar över mest nu är min tatuering som jag redan har på axeln. Tecknet för vattumannen och det ser ut så här på min arm.

IMG_8640

Den tatueringen är skitgammal. Men jag älskar den ändå. Dock tänker jag att den skulle kunna bli SÅ mycket läckrare med en uppfräschning av det blekta svarta och en vattenfärgblaffa som bakgrund. Som den här ungefär?

Screen Shot 2016-02-09 at 18.37.16

Alla mina tatueringar har med vatten att göra. Förutom armbandet med blå diamant. Men den är ju i alla fall blå och betyder oerhört mycket för mig av en helt annan anledning. Nu är jag väldigt mycket inne på vattenfärg och vita tatueringar.

Bildgoogla watercolor tattoos och white tattoos på egen risk säger jag bara.

Det är ganska omöjligt att sluta faktiskt. Om man inte råkar tycka att tatueringar är fula som stryk och bara något för sjömän och kåkfarare, DÅ borde det vara ganska enkelt.

Jag kan i alla fall inte sluta, trots att jag är supernöjd med upphottningen av armbandet.

0 thoughts on “One down one to go

 • Ja, den blev verkligen skitjävlasnygg! Wow! Men åh, nu blev jag sugen på en water color-gaddning också… Får nog boka en tid snart!

 • Men, så snygg den blev! Och nu är jag sjukt sugen på watercolour tattoos. Gah!

  Har förresten vita inslag i den tatuering jag har, men den är nog blekt då det är nästan 9 år sedan den gjordes. Kan inte se den själv då den sitter på ryggen. lol

 • Nu har jag ggoglat på vita….
  Dom är snygga.
  Dina tatueringar blev/ är/ blir snygga.
  Du är snygg.

  Jag är obeslutsam, fattig, och feg.
  Typiskt!

 • Skitsnygg blev den!!
  Det där med vattenfärger ser ju coolt ut. Det hade blivit snyggt med en sån bakgrund på vattumannen.
  Får nog ta mig en funderare, går ju och fnular på en gaddning på revbenen men just nu är jag så obeslutsam på vad jag ska göra där, text?, bild? färg? svartvit? Sen är jag nog lite fattig också förutom att det kommer att göra sketaont :-/

 • Armbandstatueringen blev ju supersnygg.
  Jag googlade på watercolor tattoo och hittade vad jag vill ha på min arm. En fjäder i den stilen med små fåglar eller fjärilar. Men det finns ju hur mycket snyggt som helst.
  Nu måste jag bara ragga reda på en bra tatuerare inom inte alltför långt avstånd från soffhörnet. 😉
  Jag blev dock inte lika förtjust i de vita tatueringarna. Men det beror ju mycket på vad man gör. En ring, som du snackar om, kan nog bli snyggare än de jag hittade.

  • Jamen jaaaa. Och man måste ju gå till en riktigt bra tatuerare. Det är synd att du bor så långt bort, min är FANTASTISK. På riktigt. Kolla HootchieCoo på instagram. Han målar dessutom tavlor som är asfina. Han har gjort en porträttlik gaddning på min kompis av hennes svarta hund. På under tre timmar. Det säger allt.

   • Har du en aning om hur lång tid en sån där fjäder med tillbehör skulle ta och vad det, ungefär, skulle gå på?
    Jag kanske får för mig att våldgästa dig fram över.

    • Storlek ungefär? Om jag räknar 10 cm i omkret skulle jag gissa på att det tar max två timmar pga detalrikt och han tar inte mer än tusen spänn i timman. Men får han bara grepp om hur du vill att den skall se ut så han kan rita upp den innan brukar det dessutom alltid vara fast pris. Han borde verkligen lira med de stora grabbarna! Men han trivs här. Tack och lov (för mig). Har man börjat hos honom är alla dyra och klåpare.

 • Har ju ingen tatuering men tycker det finns många snygga

  Själv skulle jag ju vilja ha någon form med en kräfta och rubiner då jage född i kräftans tecken och rubiner är Julis månads sten, ev skulle jag vilja ha med nån 7:a i gadden med från mitt personnummer som innehåller 3 st 7:or , men mer vet jag inte, dessutom e jag lite feg för ev smärta

  Sen gäller drt o hitta en riktigt bra gaddare och inte en klåpare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.