Admin Anka fyller ÅR

Det är viktiga grejor, eftersom hon kliver över den första milstolpen mot medelåldern idag och blir 40.

Hurra hurra hurra hurra.

Jag tycker ni skall gratulera henne på hennes blogg, och samtidigt tala om för henne att hon skall demontera tummen från ändan och fortsätta blogga. Eftersom hon faktiskt är mycket rolig.

Därtill kan jag berätta att jag ledsnade på vårt standoff igår. Och ringde bilförsäljaren i smyg och sa att jag hade bestämt mig, så han kunde fixa upp vinterdäcken. Det talade jag dock inte om för maken.

Idag hade det tydligen gått tillräckligt många dagar från det att jag informerade maken om att jag hade hittat MIN bil till han klarade att ta in det och acceptera det. Trots brist på väldigt fancy farthållare. Så idag slutade han vara motsträvig och leta bilar på annat håll. Vilket ju var praktiskt med tanke på att jag faktiskt köpte den igår.

Män alltså.

Nu har jag alltså officiellt en jättefin Batmobil, som tack vare makens envishet skall få en backkamera på köpet. Det är jag extra glad över.

Och vinterdäcken. Med tanke på att vi har en klass ett-varning för kommande natt. Inte riktigt läge att köra med lågprofil sommarsulor.

Ett litet extra hurra för det.

0 thoughts on “Admin Anka fyller ÅR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.